Vem vill inte vara lite mer som Marty McFly i Tillbaka till framtiden?
1 av 4
Vem vill inte vara lite mer som Marty McFly i Tillbaka till framtiden? - Foto: Wikimedia
Transportera dig med stil på den här ståhjulingen!
2 av 4
Transportera dig med stil på den här ståhjulingen! - Foto: coolstuff.se
... eller kanske på en klassisk airboard med inbyggd balans?
3 av 4
... eller kanske på en klassisk airboard med inbyggd balans? - Foto: coolstuff.se
Annars finns det ju den här som bara har ett hjul!
4 av 4
Annars finns det ju den här som bara har ett hjul! - Foto: coolstuff.se

Transportera dig med stil – här är några riktigt balla boards

Glid fram längs gatorna på hjul som du styr genom att luta dig framåt. Grannarna kommer att bli överraskade när de ser dig flyga fram bakom häcken!


Gatorna är nysopade och det är fritt fram att glida – ja, nästan sväva – genom grannskapet. Snyggt och avslappnat kan du färdas på hjul utan att varken behöva trampa eller sitta på en obekväm sadel. De kallas hoverboard, airboard, swagway, airwheel eller balansskoter, och har blivit den senaste trendprylen världen över. De stod högt upp på önskelistorna i julas och köpte du inte en då är det dags nu när säsongen är här. De kommer i flera olika varianter. Alla är inte en bräda utan vissa är bara ett eller två hjul som man står på. Du färdas i 10-20 kilometer i timmen med minsta möjliga ansträngning, det är bara att luta sig framåt och åka. Desto mer man lutar, ju snabbare går det!

Den avancerade tekniken gör att airboarden balanserar sig själv och dig medan du står på den. De drivs av batteri som laddas hemma i eluttaget.

1. Airwheel Q5, 8 995 kr, har ett hjul med en platta på båda sidorna där man ställer sig. Sen är det bara att luta dig åt det hållet du vill åka, och du är på väg! Det tar ett tag att få kläm på det, men det är det värt! Med ett fulladdat batteri kan du åka cirka 20 kilometer innan det laddar ur, och det tar två timmar att ladda. Framtiden är här!

Klicka hem din alldeles egna Airwheel Q5 här!

2. Airboard X6-Saturn, 3 495 kr, är en klassisk airboard med inbyggd balans. Supersensorerna är känsliga för din minsta rörelse och ger dig en stor precision när du far fram på brädan. Du laddar den i vägguttaget och batteriet tar cirka 90 minuter att bli fulladdat innan du kan "flyga fram" på gatorna igen!

Kolla in Airboard X6-Saturn här!

3. Airwheel S3 Ståhjuling, 13 995 kr, är en lyxig variant som fungerar perfekt som transportmedel till jobbet. På den kan du färdas i upp till 19 kilometer i timmen i hela sex mil innan den behöver laddas. Brädan har nattbelysning, display i handtaget med all viktig information och inbyggda högtalare. Snacka om premium!

Läs mer om ståhjulingen här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.