- Foto: Teknikmagasinet

Minidrönarna under 400 spänn – som ryms i din hand

Det är inte alltid storleken som räknas. De här små rackarna har många coola funktioner. Se vilken som passar dig bäst!


Vi erkänner – vi älskar drönare. Världens bästa vuxenleksak, som kan användas till alltifrån att filma (eller spionera?) till att tävla med polarna. Om du väldigt gärna vill ha en drönare, men inte vill lägga så stor del av din lön på en så är minidrönare ett perfekt alternativ. De är dessutom söta och smidiga att ta med. Vill du hellre ha en drönare i vanlig storlek kan du läsa mer om dem i den här guiden.

Vill du göra just det senare – tävla med kompisarna – kan den pyttelilla drönaren SpeedDevil X-Blade vara något för dig. Med små knapptryck glider den fram i luften, och kan flyga både framåt, i sidled och flippa runt. Den har ingen kamera, men med sitt billiga pris har du däremot möjlighet att köpa hem flera stycken. Upp till tio minidrönare kan uppta samma luftrum utan att bryta radiofrekvens med varandra. Här kan du köpa hem en drös SpeedDevil X-Blade Nanos till dig och polarna.

minidrönare

Lägg till kamera

Om du vill ha möjlighet att filma, men ändå vill behålla litenheten på din drönare ska du spana in Cheerson CX-10C. Den är strax över 3x3 centimeter i storlek och har en kamera med 0,3 megapixel. Du styr kameran (och drönaren såklart) med fjärrkontrollen, och allt som fångas lagras på ett minneskort. Här kan du kolla in Cheerson CX-10C.

liten quadropter

Vill du ha ännu mindre?

Låt oss presentera SpeedDevil X-Blade Nano. Den är endast 22x22x20 millimeter och så liten att den kan förvaras direkt i sändaren. Trots att den är minimal flyger den bra och har flera flyglägen för att passa både nybörjare och erfarna piloter. Du hittar SpeedDevil X-Blade Nano här.

minidrönare

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.