Här är kalsongerna du kan använda i stället för preventivmedel

Ja, du hörde rätt.


Sinar det i plånboken och du drar dig för att köpa kondomer? Var lugn, lösningen är enkel. Det finns nämligen ett väldigt säkert sätt att skydda sig från att göra någon på smällen.

Dessa kalsonger är perfekta att ge bort som present till polaren eller pojkvännen, och ta oss på orden när vi säger att de är 100 procent säkra.

Discokalsongen

Det här är ju seriöst det roligaste man kan få i presentväg? Säg att du köpt någonting svindyrt i silver som kommer att förändra snubbens liv – så får han ett par sketna kallingar som garanterat kommer att göra honom ligglös. Genialiskt.


Discokalsongen köper du hos Partykungen för 99 kronor.

Pikachukalsongen

Pikachukalsongen är perfekt för den som inte vill ligga. Så fort du tagit av dig brallorna kommer ditt ragg utan tvekan att resa sig upp och gå. Rättelse: springa.


Bli allra bäst med Pokéfillingarna från Partykungen.

Star Wars-kalsongen

Den mytomspunne Star Wars-kalsongen. Folk har trott att detta är en myt men icke sa nicke. Skiten existerar. Kommer snubben ut från toaletten i ett par Star Wars-kallingar, då spelar det ingen roll om han ser ut som Ryan Gosling. Tack och hej. Hör inte av dig.


149 spänn får du betala för Star Wars-kalsongerna.

Darth Vader-kallingen

"När min penis åker fram, då säger jag bara , may the force be with you hehehe". Nej. Bara nej.


Den perfekta presenten köper du på Partykungen.

Om det ändå, trots kallingarna, blir lite åka av är det här grejerna din partner inte vågat fråga om. Om ni i stället vill ta det lite lugnare är det här allt du behöver för den ultimata filmkvällen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!