Amir Akrouti
1 av 3
Amir Akrouti
Paulina "Paow" Danielsson.
2 av 3
Paulina "Paow" Danielsson. - Foto: Nyheter24
Hur firar du Alla hjärtans dag?
3 av 3
Hur firar du Alla hjärtans dag?

Citatspecial och kyssattack

Hur firar Paow, Amir och Nemo Hedén Alla hjärtans dag? Och vad var det egentligen som hände i Köpenhamns tunnelbana på kärleksparens egen dag?


Flash mobs i Sverige

Järntorget i Göteborg startade man plötsligt ett kuddkrig och den 8 juli 2009 arrangerade Bounce en flash mob då de dansade på Sergels torg, Stockholms centralstation och Stureplan till låten Beat It för att hylla den då nyligen bortgångne Michael Jackson, skriver Wikipedia.

Gissa om passagerarna på tunnelbanelinjen mellan Nørreport och Kgs i Köpenhamn blev förvånade när 35 par plötsligt började kyssas samtidigt.

Den gemensamma kyssen pågick i exakt en minut och 28 sekunder och var en så kallad flash mob, skriver Fpn.dk.

En flash mob går ut på att en grupp människor samlas på en offentlig plats och gör en oväntad "direktaktion" för att därefter skingras med detsamma.

Idén till kyssflash mobben fick Anthon Berg inför lanseringen av chokladen Sweet Moments.

– Kyssar är härliga och sker allt för sällan i offentligheten. Vi vill fira dessa fina stunder och sätta leenden på männiksors läppar, säger Maja Fogt Jørgensen på Anthon Berg till Fpn.dk.

Sex & Blandat blev lite nyfikna och tog reda på hur ett gäng bloggare tänker fira Alla hjärtans dag. Detta var vad vi fick veta:

– Jag brukar inte fira faktiskt eftersom jag alltid varit singel på den här dagen. Men jag och Hugo ska väl ut och käka och titta på film.

/ Paulina "Paow" Danielsson

– Jag firar på jobbet, haha. No boyfriend så det är jag och mitt jobb tydligen.

/ Linnea Frank

– Jag är mer kärleksfull än någonsin mot alla jag bryr mig om! Höjdpunkten blir middag på fin restaurang med min soulmate.

/ Amir "Gaybloggen" Akrouti

– Jag firar inte. Eller jo, genom att fundera kring kärleken lite grann. Det är gulleknullemysigt för alla som rosa fluff-firar med massage och romance men eftersom jag har lite svårt att rätta mig i tvåsamhetens led just för tillfället så koncentrerar jag mig på reflektion om hur kärleken ser ut i världen och mitt liv, typ.

/ Hannah Arnhög

Amanda och jag köper säsong fyra av vårt gemensamma favoritprogram Criminal Minds. Sen lagar vi en god middag. Det blir dvd, god mat och mys all night long.

/ Nemo Hedén

– Jag firar inte alls. Tycker bara det känns lökigt, jag och min kille kan ha powermys vilka dagar vi vill, så det känns krystat att tvinga fram det idag, när han dessutom jobbar. Folk har väl insett att det bara är larv?

/ Cissi Wallin

– Jag ska fira med sprit, choklad och en sorglig film, typ Pocahontas i min ensamhet.

/ Aliette "Baby Senorita" Corleone

– Jag tröstäter och sörjer att jag inte har nån KK längre.

/ Anton Becker

– Jag kommer att fira på en spinningcykel och få skavsår i häcken och sen kanske jag skickar lite extra fina sms till en viss manlig individ, hehe.

/ Ellen Bergström

– Eftersom jag är singel kommer jag skita fullständigt i Alla hjärtans dag. Ska vara hemma med Jackie och även gå förbi polisstationen. Kanske hinner jag ragga upp någon sexig polis som kan sätta handklovar på mig, vem vet?

/ Rosanna Charles

Spektaklet i Danmark på film:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.