1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Killpanelen: Vad är det sexigaste en tjej kan ha på sig?

Den här veckan ställer vi frågan alla tjejer vill veta: Vad är det sexigaste respektive osexigaste en tjej kan ha på sig egentligen?Killpanelen har svaret.


Veckans panel

Gustav Anestam, 23 år, fotograf och filmare.

Fredrik Strebel, 24 år, nattklubbschef på Laroy samt Pepes Bodega.

Timothy Forni
, 20 år, IT-studerande.

Gustav Anestam:

- Sexigaste en tjej kan ha på sig skulle jag nog säga är en magtröja, typ en vintage, avklippt Iron Maiden t-shirt, ett par höga klackar och långt utsläppt hår. Finns inget snyggare än en tjej som har lite "rebell-anda" i sig men som ändå har koll på vad hon passar i.

- Just att se lite hud med den rebellattityden... ouff, det finns inget hetare i min bok!

- De osexigaste en tjej kan ha på sig är nog typ en Ed Hardy-klänning som är sönderklippt eller en burka... ingenting kan slå ens egna fantasi om en brud, men vad fan, när man ser allt eller inget så blir det ju inte direkt någon över till fantasin att leka med, vilket suger... jag personligen hade inte brytt mig om en brud som såg ut så i alla fall.

Fredrik Strebel:

- Jag gillar ju jeansshorts och ett skönt linne... Enkelt liksom. Inte för mycket men ändå sexigt... måste ju vara på rätt tjej dock!

- Osexigaste, hm... kanske tjejer som går ut i baddräkt som en viss Filippa Berg! Haha!

Timothy Forni:

- Det sexigaste en tjej kan ha på sig ute på krogen är enligt mig en tajt fodralklänning med ett par riktigt höga klackar till. Det ger en "fantasi" om att tjejen är bestämd och vet vad hon vill ha.

- Det osexigaste du kan ha enligt mig är kläder som inte framhäver dina kurvor, allt från långklänningar som sitter dåligt till hoodies som gör att du ser ut som en nunna. Allt som gör att du blir väldigt ofeminin helt enkelt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.