1 av 4
2 av 4
3 av 4
- Foto: Pablo Navarro Ruiz
4 av 4

Killpanelen: Vad är det mest romantiska du har gjort?

Den här veckan är vi sugna på lite romantik här på Sex & Blandat. Därför frågar vi vår killpanel:Vad är det mest romantiska du har gjort?


Veckans panel

Viktor Frisk, 16 år, studerar och bloggar.

Hugo Lira, 39 år, låtskrivare, producent och DJ.

Pablo Navarro Ruiz
, 20 år, sportjournalist.
 

Viktor Frisk:

- Som många säkert vet är jag ganska ung och oerfaren. Vad ska man egentligen ha upplevt vid 16 årsålder? Fast jag minns en gång då jag gick längst en strandkant med en tjej som då tyckte väldigt mycket om, bara känslan och tryggheten att vi gick där tillsammans. Jag tog hennes hand och flätade in den i min, vi gick sakta, man såg inte ett moln inte ett ljud, det var som om denna kväll var gjorda för oss. Jag drog hennes kropp emot mig och kysste henne med ömhet och kärlek.

- Det kändes som om hela min kropp fått en stöt eller träffats av en blixt. Det var första gången jag hade mött kärleken vid första ögonblicket, jag minns att vi badade näst in till hela natten, därefter låg vi på en filt och kollade upp på den stjärnklara himmlen. Hon och jag hand i hand, vad som hände sen tar vi inte med i historien.


Hugo Lira:

- Jag är ingen kille som kör med stora bombastiska utspel. jag tror på vardagsromantik, visa att man bryr sig och att man lyssnar på sin partner.

- Jag brukar skriva små lappar med snälla saker på sen så överraskar jag med favoriträtten mitt i veckan när jag vet att hon har haft en jobbig dag på jobbet. Bada tillsammans och massage är också viktigt! Jo och godis också funkar alltid!

Pablo Navarro Ruiz:

- För mig är det väldigt svårt att veta vad som är och inte är romantiskt. Jag brukar oftast bara agera och tänker inte "shit, vad jag var gullig där". Sen om min flickvän tycker så, då är det bara ett stort plus såklart.

- Men det var en gång som jag faktiskt kände mig som en riktig gentleman. Och det var efter att jag och tjejen hade varit på en studentfest. Hon hade på sig helt fel skor och man såg verkligen att hon led och smärtan mer eller mindre var outhärdlig. Krigare som hon är vägrade hon dock erkänna det, men när vi var på väg till tunnelbanan orkade hon inte förneka smärtan längre och medgav att hon faktiskt hade skitont. Jag erbjöd henne mina skor, men hon ville inte ha på sig dem. Så jag lyfte henne och bar henne nästan hela vägen fram till tunnelbanestationen. Ni vet, som i filmerna... snacka om romantik!

 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.