Läsarfråga: Varför vill han ha sex på morgonen?

Signaturen "Linn" undrar över sin pojkväns morgonvanor.


Undrar du också över något?

Har du också en fråga du vill få besvarad?
Naturligtvis kan du vara anonym.

Skicka din fråga till filippa.berg@nyheter24.se

Hejsan Jag och min pojkvän har varit tillsammans i ca ett halvår nu. Jag undrar lite om honom. Vi sover tillsammans näst intill varje dag.
Men så här det på morgonen när han vaknar och jag kanske sover så brukar jag som oftast vakna av att han lixom ligger och gnider sig mot mig, (Sin penis mot min rumpa) sedan typ tar av mig trosorna och bara har sex med mig. Jag har ABSOLUT inget emot det jag har till och med sakt att han får göra det!
Det jag undrar är sen på dagen/eftermiddagen/kvällen är han inte lika kåt på mig känns det som, är jag kåt har vi sex och han är ju kåt men inte som på morgonen.. Frågan är varför smeker han mig och lixom har sex med mig så fort han vaknar typ?! Tacksam för svar: / Linn


Svar:

Alla människors drift är olika men det är mycket vanligt (speciellt bland killar men även hos tjejer) att vara som kåtast på morgonen. Många anser morgonsex vara det bästa sexet.
Men det finns också de som hatar morgonsex och mycket hellre har sex på kvällen.

Anledningen till att du känner att han inte är lika kåt senare på dagen kan ju också vara för att ni redan haft sex en gång och därav har kåtheten "mattats av" en del? Men det är som sagt väldigt svårt att säga då alla fungerar olika på den här fronten.

Om du verkligen vill veta hur din pojkvän tänker bör du nog fråga honom själv.


Diskutera frågan vidare här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!