Viktor Frisk.
1 av 4
Viktor Frisk. - Foto: Armand Dommer.
Zeke Tastas.
2 av 4
Zeke Tastas.
Dennis Danielsson.
3 av 4
Dennis Danielsson.
Veckans panel består av...
4 av 4
Veckans panel består av...

Killpanelen: Okej att träffas på nätet?

Fler och fler träffas numera via nätet. Dejtingsajter, bloggar och Facebook är vanliga mötesplatser. Nu frågar vi killpanelen: Är det okej att träffas på nätet?


Veckans panel

Viktor Frisk, 16 år, modell och bloggare.
Bloggar på: http://viktorfrisk.com

Dennis Danielsson, 24 år, dejting- och förförelsecoach.
Bloggar på: http://nyheter24.se/blogg/raggningsexpert

Zeke Tastas, 36 år, creativ director för reklambyrån Pistol Agency.
Bloggar på: http://thepistolagency.tumblr.com

Viktor Frisk:

- Personligen tycker jag det är bättre att ta kontakt med en person i verkliga livet istället. Men blir man kär så blir man kär, så att kunna bli kär på nätet är väl en lösning om man inte hittat kärleken i verkliga livet.

- Jag är bara 16 år så jag nätdejtar inte men jag har också träffat tjejer på internet. Det är även ett sätt att hålla bra kontakt.


Dennis Danielsson
:

- Jag känner faktiskt ganska många som har träffat sin partner via nätet och de flesta har det riktigt bra tillsammans. Kärlek är kärlek oavsett om man träffas via nätet eller ute på stan, så jag anser absolut att det är helt rätt om de rätta känslorna dyker upp. Likväl som två personer kan träffas ute på krogen, på ett café eller något annat ställe så är nätet ett riktigt bra alternativ.

- Nätet kan till och med innebära fördelar då man kan ta sig tid att lära känna någon under så lång tid man känner att man behöver innan man ska träffas ansikte mot ansikte. Jag tror dock att det är viktigt att man verkligen är genuin i sitt agerande och i sin beskrivning av sig själv på nätet, helt enkelt för att det ska fungera bra när ni väl träffas "i verkliga livet" också. Där kan jag verkligen slå ett slag för jagodu.com's videochattfunktion, som tar en ett steg närmre att verkligen träffas på riktigt. Så tummen upp för alla er som hittar den riktiga kärleken på nätet, ni blir bara fler och fler!


Zeke Tastas
:

- Jag och en kompis utvecklade en modell för en himla massa år sedan. Den hette ”garanterat ligg inom en vecka på nätet”. Jag vet, snärtigt, eller hur? Den byggde på en kombination av marknadsföringsteori och gammalt hederligt bonnförnuft på krogen. Typ ”The Game” minus hyponstjafset. Enligt vår försökskanin så funkade den alldeles utmärkt. För det är med att träffas på nätet som det är med att träffas på alla andra sätt; alla sätt som funkar funkar.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.