Läsarfråga: Har vi ett kk-förhållande?

Hur vet man om den andra parten vill ha ett kk-förhållande eller ta det hela ett steg längre?


Undrar du också över något?

Har du också en fråga du vill få besvarad?
Naturligtvis kan du vara anonym.

Skicka din fråga till filippa.berg@nyheter24.se

Hej! Jag träffade en underbar kille för ca 8 månader sedan. Han är 4 år äldre än mig(Jag är 17) och är allt man kan drömma om. Sedan vi träffades första gången så har vi smsat nästan varje dag och jag har varit hos honom ett antal gånger. Men varje gång så har vi slutat i sängen. Merparten av våra konversationer över sms slutar alltid med att vi pratar snusk också. Visserligen har jag inget emot det, då vi kan bete oss normalt bland folk. Han bryr sig om mig, kommer alltid och hämtar mig på eget initiativ även om det blir omständigt för honom, skjutsar mig till skolan och lagar underbara middagar. Vi har roligt tillsammans, kramas, har gemensamma intressen och beter sig som om vi var i ett förhållande när det bara är vi två nära. Det känns som våran relation går frammåt, men för någon dag sedan när jag sov där så frågade han mig: "Visst är du inte kär?" Min fråga är då varför man ställer en sådan fråga och vad han vill? Tänkte han bara kolla så att jag fortfarande bara är en KK, nu då vårat speciella förhållande börjar utvecklas? Eller väntade han sig att jag skulle blotta mina känslor? Svaret är väl enkelt, jag måste prata med honom. Men jag är rädd att förstöra det vi har och att det ska bli pinsamt att träffa honom sedan då vi ses ca 2 gånger i veckan genom våran idrott. Finns det inget annat sätt? Skulle vara tacksam för svar, och om någon kanske varit genom något liknande. Tack på förhand!


Svar:

För mig låter det här som att killen endast är intresserad av ett kk-förhållande med dig. Det är möjligt att han gillar dig mer än så, men han verkar inte vara redo för ett förhållande, med tanke på frågan han ställde dig.

Du säger att du är rädd för att förstöra det ni har, men om du har känslor och han inte så kommer du bli sårad i slutändan ändå. Bättre att veta det så tidigt som möjligt.

Som du själv säger är enda sättet att få veta säkert att fråga honom. Var inte överdrivet känslosam när du gör det och freaka inte på något sätt. Det kommer inte bli pinsamt för er att ses i fortsättningen om du bara har agerat som en vuxen människa som vill veta vad hon har för relation till en annan. Ta det bara lugnt.

Låt honom tänka på saken om han är tveksam. Men då ska du inte träffa honom under hans betänketid och be honom att bara höra av sig när han bestämt sig, inte annars. Han ska inte både få ha kakan och äta den...

Lycka till!


Diskutera frågan vidare här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.