Nyheter24

tors 24 april 2014

TIPSA OSS!
1 bild
 
  • Filippa Berg, Eric Rosén och Björn Ehrnberg om alla hjärtans dag.

    Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

Hur viktig är alla hjärtans dag?

VECKANS PANEL. Idag är det den superhypade Alla Hjärtans Dag. Är det ett kommersiellt jippo eller en fin dag att fira kärleken på? Vi frågade vår panel.

Filippa Berg:

- Jag är trött på alla negativa jävlar som klagar på Alla Hjärtans Dag. Ärligt, vad är det för fel på rosor, hjärtan, godis och lite quality time med den man älskar? Hur kan man ens klaga på en sådan dag? Och det behöver heller inte konsumeras så mycket, grejen för mig är mer att ta sig tid och bry sig om sin partner lite extra. Tycker det är skittråkigt att inte bry sig om den här dagen. Vad skadar det liksom? Alla Hjärtans Dag är ett härligt avbrott i vardagen, enligt mig.


Eric Rosén:

- Alla hjärtans dag är ett kommersjippo som egentligen inte är viktigt över huvud taget, en relation har väldigt lite med 14 februari som allmän högtidsdag att göra. Mest är det alltså trams. Men å andra sidan är ju trams en väldigt viktig del av livet och på samma sätt som julen är ett toppentillfälle att träffa familjen, ge varandra klappar och äta god mat för den som har lust så är väl Alla hjärtans dag ett tillfälle, inte minst för de som varit tillsammans i hundra år, att verkligen visa att man fortfarande uppskattar varandra och är kära.


Björn Ehrnberg:

- Nu är jag förvisso singel och har således absolut inget intresse för alla hjärtans dag, men med det sagt, så bryr jag mig inte nämnvärt när jag befinner mig i ett förhållande heller.

- Kärlek kan aldrig pressas fram. Antingen är den där, eller inte. Nej, jag bryr mig inte alls om alla hjärtans dag. Jag kämpar hellre för vardagsromantik än krystad kommers-kärlek.KOMMENTARER


1 bild
 
0

NY BLOGG: Följ livet med HIV


4 bilder
 
0

Hårt mot väggen - med Julia Dansarie

Julia är tjejen som inte är rädd för att vara ärlig. Hennes omtalade blogg fick faktiskt stängas ner ett tag av just den anledningen. Hon är tjejen som festar hårdast av alla men samtidigt lyckas sköta flera jobb oklanderligt.

1 bild
 
  • Nyheter24:s Eric Rosén och Quetzala Blanco ser ut att ha kul...

0

Hårt mot väggen - Med Eric Rosén

Varje fredag hjälper Sex & Blandat utvalda profiler att öppna sig. Den här veckan är det Eric Rosén, nyhetschef på Nyheter24 samt Hökarängens mäktigaste twittrare, som vi ställer hårt mot väggen.2 bilder
 
0

Hårt mot väggen – med Erik ”Lilla Prinsen” Lööf