9 sjukt onödiga prylar – som vi bara måste ha

Vi veeeeet att vi inte måste ha dem, ändå bara måste vi ha dem!


Är du på jakt efter något praktiskt och som är bra att ha? Då är det här inte listan för dig. Alla dessa grejer är egentligen rätt onödiga, men samtidigt kommer de att göra vår vardag lite roligare.

1. En tvålnäsa som ger dig en roligare start på dagen

tvålnäsa
Det kan komma massa otrevliga saker ur en näsa – men glädjande kommer det bara tvål ur denna. Häng upp på duschväggen hemma och fyll på med din favorittvål eller schampo. Tryck, klet, klart! Finns att fynda för under hundralappen, här.

2. Ett pottypiano!

pottypiano
Gör något "vettigt" av tiden du spenderar på toaletten, och utveckla dina musikaliska talanger. Det här golvpianot är anpassat för att läggas framför toalettstolen och spelas med fötterna. Förutom själva pianot får du också med ett litet sånghäfte med noter och enkla instruktioner till sånger som Blinka lilla stjärna och Per Olssons bonnagård. Kan det bli bättre?

Spana in mattan som kanske är din ingång till Melodifesitvalen här!

3. En sjöjungfru-filt


Hur många gånger har man inte drömt om att vara Ariel i Lilla Sjölungfrun? Och nu kan det bli verklighet – samtidigt som du håller fossingarna varma. Den unika filten finns i både barn- och vuxenstorlek, och finns att köpa här.

4. En öppnare som håller koll på hur många öl du har druckit


Du vet det där när du bara ska ta en öl och så råkar det bli...ehhh...några fler. Nu finns en lösning på det!
Den här fiffiga öppnaren öppnar alltså inte bara din dricka, utan har också en räknare som håller koll på hur många du faktiskt druckit.

Räknaren går "endast" upp till 99 999 så är ni riktigt törstiga är det bäst att ni köper två. Blir din för 69 pix!

5. Eller varför inte en ölportfölj?

ölportfölj

Apropå öl..varför inte investera i en sådan här portfölj som skulle göra 007 grön av avund. Som du ser kan du med den transportera din dricka på ett högst hemligt sätt. Och som om det inte vore nog så har väskan även ett kodlås, så ingen kan komma åt och stjäla dina dyrbara droppar.

Slå till här– och bli festens mittpunkt!

6. En kaffebryggare med WIFI

kaffebryggare

Fixa morgonkaffet utan att lämna sängen med hjälp av din mobiletelfon. Ställ bara in dina önskemål i appen så fixar bryggaren resten. Den ultimata vardagslyxen! Finns just nu att köpa cirka 900 kronor billigare mot ordinarie pris.

7. En scratch map


En världskarta på vilken du kan skrapa fram plaster du besökt. Typ som en gigantisk trisslott. Köp en till dig själv, eller globetrottern i ditt liv! Som ett extra plus får du också lite spännande fakta och siffror om länderna. Finns att shoppa här.

8. Prylen som biffen, förlåt – fläsket!


Det här är den perfekta köksprylen när man till exempel är bakis och behöver något flottigt, med minsta möjliga insats. Släng på ett par baconskivor, in i micron i någon minut – klart! Perfekt också för att göra vardagsfrukostarna lite godare. Vi tänker BLT, ägg & bacon, amerikanska pannkakor med krispig bacon.... Slå till här!


9. Bike balls som lyser upp cykelfärden


Varför skulle man vilja förvandla sin cykel till ett pungdjur? Vi vet inte riktigt. Men när vi ser dessa så vill vi göra det! Förutom att de dinglar fräckt under din sadel när du cyklar har de en tjusigt röd färg som lyser upp i mörkret och gör dig synlig för bakomvarande trafik. Safety first!

Skaffa dina balls här.

--


Missa inte heller att spana in dessa billiga VR-glasögon, eller testa att ta dig igenom den här listan utan att spendera 500 spänn.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.