Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

9 onödiga prylar – som vi bara måste ha

Vi veeeeet att vi inte måste ha dem, ändå bara måste vi ha dem!

Öppnaren som hjälper dig att hålla koll på drickandet.
1 av 9

Öppnaren som hjälper dig att hålla koll på drickandet.

Idol nästa?
2 av 9

Idol nästa?

Tvålnäsan hjälper dig att lukta gott.
3 av 9

Tvålnäsan hjälper dig att lukta gott.

En gigantiskt dinosaurie – JA!
4 av 9

En gigantiskt dinosaurie – JA!

Plötsligt blev det gott att borsta tänderna.
5 av 9

Plötsligt blev det gott att borsta tänderna.

Kul på cykelturen.
6 av 9

Kul på cykelturen.

Fixa baconen i micron på ett kick.
7 av 9

Fixa baconen i micron på ett kick.

Roligaste glasunderläggen.
8 av 9

Roligaste glasunderläggen.

För dig som älskar att småäta.
9 av 9

För dig som älskar att småäta.

1. Beer tracker


Det är faktiskt inte alltid så lätt att hålla reda på hur många öl man har druckit – särskilt inte när man har... ehh ... druckit ett par. Men nu finns det en ölöppnare som håller räkningen åt oss! Här hittar du den.

2. Potty Piano


Gör något "vettigt" av tiden du spenderar på toaletten, och utveckla dina musikaliska talanger. Detta golvpiano är anpassat för att läggas framför toalettstolen och spelas med fötterna. Förutom själva pianot får du också med ett litet sånghäfte med noter och enkla instruktioner till sånger som Blinka lilla stjärna och Per Olssons bonnagård. Här hittar du Potty Piano.

3. En GIGANTISK uppblåsbar T-Rex


Kanske ska vi ha den som en inredningsdetalj hemma, eller som världens coolaste badleksak. En sak är i alla fall säker: Den här 2,5 meter (!) höga uppblåsbara dinosaurie är totalt onödig – men shit vad kul vi kommer att ha med den! Läs mer eller beställ den här.

4. Cupcake-tandkräm


Nej, vi behöver inte en tandkräm som smakar cupcakes. Men behöver vi verkligen en tandkräm som smakar mint? Gör uppror mot konventionen och klicka hem tandkrämen som smakar kaka. Här hittar du den.

5. Bike Balls


Varför skulle man vilja förvandla sin cykel till ett pungdjur? Vi vet inte riktigt. Men när vi ser dessa så vill vi göra det! Gjorda i stryktåligt silikon och med sin vackert röda färg lyser kronjuvelerna upp cykelfärden. Klicka hem dem här.

6. Piggy Wiggy Microbacon


Ja vi kan lika gärna steka vår bacon i stekpannan. Men det är mycket roligare att göra det i micron. Lägg baconskivorna på brickan, in i micron och en liten stund senare: Klart! Hur håller man koll på tillagningstiden? Enkelt: Cirka en minut per skiva. Genialiskt. Köp Piggy Wiggy Microbacon här.


7. Face Mats Glasunderlägg


Hur roliga? Nu behöver vi aldrig oroa oss för att förfesten eller släktmiddagen kommer att kännas stel. Upp med glasunderlägget framför ansiktet på farbror Ove, och skrattfesten är ett faktum. Här hittar du glasunderläggen.

8. Tvålnäsan


Det kan komma massa otrevliga saker ur en näsa – men glädjande kommer det bara tvål ur denna. Häng upp den på duschväggen hemma, och ge dig själv en lite festligare start på dagen. Läs mer eller beställ Tvålnäsan här.

9.Snacksgaffel

Tycker du om att småäta ur brukarna i kylskåpet, men avskyr att behöva leta reda på en gaffel, eller att bli kladdig om fingarna? Säg hej till snacksgaffeln! Fäst den på burken och låt den fungera som din räddare nästa gång du vill mumsa oliver eller smörgåsgurka.

Just nu får du 3 till priset av 2 här. Köp en till alla dina favoritburkar!

Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att den innehåller adlinks via en eller flera av våra partners.