​Älskar du datorspel och TV-serier? Är du trött på skärmar? Här är lösningen!

Räddningen för alla er som börjar tycka att skärmar börja kännas lite trist. Vi ger dig: Hur många Monopol som helst!


Alla älskar vi väl våra Xbox, alla sköna serier på tv och att slappa framför en skön rulle efter en lång dag? Men visst börjar ögonen bli sega efter ett tag? Här har ni räddningen. Alla era favoriter från tv-spel, datorspel, film och serier - i Monopol! Här är en lista på alla de bästa!

Monopol Pokemon, CDON

Monopol: Pokémon


Vi börjar såklart med den perfekta kombon av två av världens största spel. Monopol och Pokémon! Kan det bli lättare att catch ‘em all?! Bara 499 spänn och det är ditt!

Fånga ditt Pokèmon-Monopol hos CDON.

Game of Thrones, CDON

Monopol: Game of Thrones

Vi måste ju fortsätta med världens största TV-serie! Har du någonsin drömt om att sitta i järntronen? Här är din chans! Och för småpengar, 378 pix och det är ditt!

Köp ditt Monopol: Game of Thrones här. (Innan vintern kommer...)

Monopol: WoW, CDON

Monopol: World of Warcraft


Hur kan vi inte ta upp att det finns en monopolversion av världens största spel? Spela det bara - du kommer älska det! För 389 kr är det ditt!

Köp Monopol: WoW på CDON.


Monopol: Frost


Men allt kan ju inte vara monster och blod, eller hur? Måste ju finnas något för kidsen också! Och vad är bättre än Disneys moderna klassiker Frost! Den här behöver du inte ens bryta dig in i spargrisen för - 229 spänn ba’

Köp spelet med Disneyklassikern Frost här.

halo Monopol, CDON

Monopol: Halo


Häng på Master Chief och ta över planeter! Härska över en stad - visst. Härska över ett land - coolt. Härska över universum - Now we’re talking! 459 kr för att ta över galaxer - som hittat!

CDON har Monopol: Halo

Monopol: Fall Out, CDON

Monopol: Fallout


Världen har fallit. Atombomber har ödelagt allt kring oss. Så vad gör vi? Vi bygger nytt såklart! Ett av världens mest episka spel bjuder in dig till en ödelagd värld för att låta dig bygga världen på nytt. 378 kr och du kan bygga världen du själv vill ha!

Återbygg hela vår värld med spelet från CDON

Monopol: Nintendo, CDON

Monopol: Nintendo


Alla älskar Nintendo. Så är det bara. Älskar du inte Nintendo har du aldrig varit ung i hjärtat. Följ med Mario, Luigi, Donkey Kong och alla andra på ett galet äventyr runt deras version av Monopol för bara 399 pix!

Det är klart att du ska ha ett Nintendo-Monopol.

Där har vi dom, de fetaste spel, film och serie-versionerna av vårt älskade brädspel. Men ibland vill vi ju bara ha klassikern, eller hur?

Pssst, för dig som verkligen älskar Monopol är det här spelet för dig:

Monopol: Collectors Edition, CDON

Monopol: The Collector’s Edition


Och en finare klassiker än den här kommer du inte hitta - garanterat! Unna dig en unik upplevelse med den här galet coola specialversionen av Monopol, du kommer avundas av alla spelälskare! För 6125 coola slantar (ej monopol-pengar) får du den här skönheten.

Unna dig själv supermonopolet här!

Om du ändå vill skippa det analoga en liten stund är kanske vår guide till den ultimata gaming-kvällen nåt för dig? Och här är hjälpen för dig som har ovanan att snooza alldeles för länge på morgonen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!