Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

Den här krämen för 99 spänn är bättre än kändisarnas 3000-kronors kräm

Behöver du lite glow och fukt i vinter men har inte världens fetaste plånbok? Då är det här något för dig!

Kan en ansiktskräm för 99 spänn vara bättre än kändisarnas favorit The La Mer Moisturising Gel Cream som kostar över 3000 kronor?

Japp, det visar en undersökning som sajten Consumer NZ har genomfört. Där har kvinnor i åldrarna 25 - 66 i fyra veckors tid fått blindtesta en mängd krämer. Från budget till lyx – och resultatet kommer förmodligen att förvåna dig!

Krämen från La Mer – vars fans inkluderar bland annat Angelina Jolie, Brad Pitt och Cara Delevingne – fick tre stjärnor av fem möjliga, skriver Daily Mail. Medan däremot denna kräm från Nivea fick hela 4 av 5 stjärnor. Och då kostar den under hundralappen!

nivea

Budget-krämen från Nivea, fick högre betyg än krämen från La Mer.

Så vad är det då som är så bra med Nivea Pure & Natural? Ja, enligt företaget själva innehåller den naturliga ingredienser som ska hålla huden mjuk och fräsch i 24 timmar, och som dessutom tar fram din naturliga lyster. Låter ju inte helt fel!

En som sett shoppa Niveakärmen, är ingen mindre än Kate Middleton.

Sugen på att testa?

Här hittar du lägsta pris på Nivea Pure & Natural

Och här kan du shoppa lyxiga La Mer


Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att den innehåller adlinks via en eller flera av våra partners.