- Foto: TT/ Eleven

Nya knepet för flawless hy – få proffsmakeup hemma

Airbrushing har tidigare bara varit för de som kunnat spendera tusentals dollar, men nu kan du enkelt göra det själv.


Har du någon gång förundrats över hur perfekta kändisar ser ut på röda mattan? Hur gör de för att få sådär helt perfekt hud? Svaret är såklart att de lägger ner timmar och tusentals dollar på det, och att deras makeup läggs av riktiga proffs.

En metod som tidigare nästan enbart använts av makeup-artister är airbrushing, vilket betyder att man liksom sprutar ut sminket över ansiktet. Resultatet blir strålande, men maskinerna som använts har varit stora, klumpiga och superdyra. Men nu har Temptu ändrat på det.


Den här lilla portabla manicken funkar precis som de stora proffsmaskinerna, och enligt massor med användarrecensioner är det här systemet värt varenda krona.

Du hittar Air Brush System från Temptu här.

Men bara en maskin gör såklart ingen nytta – du måste ju fylla den med smink!

Själva maskinen laddas enkelt med små "pods", fyllda med exempelvis foundation, blush eller highlighter, och sen är det bara att spraya på.


Allt smink från Temptu finns här!

Fördelen med Temptu är att lagret med produkt blir väldigt tunt, så det känns knappt att du har något smink på dig. Extra viktigt när du exempelvis använder den till brun utan sol, som ju så lätt blir fläckigt. Tricket är att röra munstycket i små cirklande rörelser hela tiden, på ett lagom avstånd från ansiktet.

Läs mer om Temptus system här!

Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet, produkterna och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att den innehåller kommersiella länkar till en eller flera av våra partners.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du testa det här?
Tack för din röst!