Tips: Så kan du köpa linser svinbilligt – och spara tusenlappar

Är du en glasögonorm som vägrar glasögon? Då är det här artikeln för dig.


Kontaktlinser är dyrt, och det finns många saker som är roligare att lägga sina pengar på. Många har därför upptäckt fördelen med att handla linser på nätet. Men linspriserna på nätet kan vara lite av vilda västern.

Jämför priser
Att gå direkt till en butiks sajt och köpa linser kan bli dyrare än att gå via en prisjämförelsesajt och sedan till samma butik. Detta för att butikerna ofta har unika kampanjer ute på jämförelsesajterna, vilket alltså gör att du får ett bättre pris hos dem.

Sen kan du givetvis också spara pengar endast genom att du jämför de olika butikerna mot varandra. Ett paket CooperVision Biofinity kostar till exempel 429 kronor i den dyraste butiken, jämföra med 178 kronor i den billigaste. Det blir en prisskillnad på över tusen kronor per år, som du kan spendera på något betydligt roligare.

Här kan du själv söka och jämföra priser

Skoja till det med färg
Även du med perfekt syn (eller glasögon) kan ha nytta av linser. Det finns nämligen massor av roliga färgade linser att köpa. De finns både med och utan styrka och i massor av olika färger, från naturliga till helt utomjordiskt crazy.

Make Looks – linser utan styrka / Alcon Air Optics – färgade månadslinser med styrka

Alla som använder linser vet hur viktigt det är att alltid ha fräscha, och ja, få saker är så sköna som att sätta in ett nytt, helt perfekt, par. Och eftersom de är så billiga, kan du faktiskt se till att faktiskt byta dem i tid. Men det brukar du väl göra? Eller?

Hitta bästa priset på dina kontaktlinser här.

Det bästa med att ha linser? Du kan ha vilka solglasögon som helst! Kolla in vårens finaste solisar här! Och nu när du köpt så billiga linser, kanske du har råd med två par...

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Använder du linser?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.