17 riktigt bra fynd du kan göra på rean

Få saker är så roliga som en riktigt bra rea, och vi har vaskat fram internets bästa fynd.


Passa på att fynda på affärernas end of season-sale. Just nu kan du få tag i allt från sneakers, till smink och riktigt coola teknikprylar.

1. Fräscha sneakers

Man kan aldrig får för många skor, och med ett par classy lädersneakers från Tiger of Sweden eller ett par Reebok i trendfärgen rosa kommer du alltid att se awesome ut.

Tiger of Sweden / Reebok X Face Stockholm

2. Galet billiga lurar från Happy Plugs

Söta lurar från Happy Plugs gör en just glad, och eftersom de finns i massor av färger kan du välja en som passar dig perfekt. Och då du nu kan få dem från 37 (!) kronor så kanske du till och med kan slå till på flera par?

Kolla alla fina färger här!

3. Satsa på ett nytt underställ

Om du tycker om att sporta ute, trots att våren ännu är långt borta, så vet du hur viktigt det är med bra underställ. Och ärligt, visst kan det vara dags att skaffa ett nytt? Svala från Kari Traa är både snygga och sköna, och just nu kan du få ett helt set för bara 300 kronor.


Tröja / Byxor

4. En riktigt fet tv

Det där med fynd är relativt, men visst är en rabatt på 20 000 en rätt bra deal? Och det här är en 78", krökt smart-tv med grym bild och snygg design. Ett kap, helt enkelt.

Få mer information om Samsung UE78KS9005 här!

5. Fynda en snygg klocka

Ett snyggt armbandsur kan bli rätt dyrt, men just nu är de här snyggingarna från Tommy Hilfiger och Marc Jacobs nedsatta hela 40 procent. Inte så illa!

Tommy Hilfiger / Marc Jacobs

Eller varför inte göra ett riktigt monsterfynd? Den här klockan från Inviqta har ett ordinarie pris på runt 10 000 kronor, men just nu kan du få den för galna 3 435 kronor.

Kolla in klockan här!

6. Unna dig en plattång

Det är skillnad på plattång och plattång, och det brukar löna sig att köpa kvalitet. Men om en tång är nedsatt med tusen spänn, så att den nu kostar under femhundringen, får du båda delarna.

Kolla in plattången från GHD här.

7. Smink från Glo Minerals

Glo Minerals är extra snäll makeup, med bara naturliga ingredienser som dessutom ger ett riktigt bra resultat. Just nu kan du dessutom fynda många produkter, som exempelvis läppstift och primer, med 40 procents rabatt.


Läppstift / Primer

8. Ögonpalett för perfekta smokey eyes

Bli lite extra snygg med kaxigt sotade ögon. Få till looken med lyxiga ögonskuggspaletten från Yves Saint Laurent, som nu är nedsatt 40 procent.


Mer info här!

9. Bli lite nyttigare med en juicepress från Kitchen Aid

Halva priset på Kitchen Aid? Det låter nästan för bra för att vara sant, men det är faktiskt exakt vad du kan få just nu.

Köp juicemaskinen här!

10. Pyssligaste högtalaren

Hur söt är inte denna? Bästa reafyndet till nörden i ditt liv (eller till dig själv). Den klassiska hjärngympan Rubiks kub har nu ett faktiskt syfte – som högtalare!

Fynda den på rean nu!

11. Ett par märkessolglasögon

Unna dig ett par lite finare solglasögon – de är faktiskt både snyggare och bättre än kopiorna du plockar upp på valfri klädesbutik. Med rea så blir det inte ens särskilt dyrt, så passa på innan priserna på klassikerna från Tom Ford eller Rayban går upp igen.

Tom Ford / Rayban

Så, det var våra favoriter. Vilken gillar du bäst?

Rea
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Älskar du rea?
Tack för din röst!