Här är energidryckerna du kan köpa till halva priset online!

Orka slösa pengar helt i onödan. Är man smart köper man all sin energidryck på nätet!


Äntligen är våren här, och vi vet ju alla vad det betyder: en kall energidryck i vårsolen – precis som det borde vara.

Gillar man energidryck liiite för mycket kan det bli ganska dyrt i längden, men istället för att betala 25-30 kronor för en burk i en fysisk butik, kan man komma undan bra mycket billigare genom att köpa på nätet.

Det smartaste och absolut billigaste är så klart att köpa på dig minst en platta (24 burkar) åt gången, men även om du vill köpa burkarna en och en blir det många gånger lägre pris än i butik.

Här är energidryckerna som är billigast att köpa online:

5:e plats: Rockstar

"Dyrast" av de energidrycker vi har kollat på är Rockstar – 19 kronor per burk kostar den online. Och 349 kronor för en platta. Just nu är det Webbhallen som har det lägsta priset.


Rockstar finns att köpa i tre olika versioner – Original, Green Apple (vilken är en favorit!) och Xdurance.

4:e plats: Celsius

Celsius är rätt nya på marknaden, men uppskattas av många. Kanske för att de har många smaker att välja på, och för att de ordentligt med vitaminer och andra uppiggande grejer. Priset ligger på från 18 kronor för en enstaka burk. Om du istället köper ett helt flak kan du få dem så billigt som för 14 kronor styck. Så värt!


Celsius finns i många varianter, bland annat Citron/Lime, Vilda Bär och Apelsin.

Här kan du se alla smaker och hitta lägsta pris på Celsius.

3:e plats: Red Bull

Red Bull behöver knappast någon presentation, och oavsett om du föredrar originalet eller någon av de två sockerfria kan du fynda dem påtagligt mycket billigare online än i butik. I 24-packen så kostar de nämligen bara 14.50 kronor burken.


Oavsett om du föredrar Red Bull Original eller Red Bull Sugar Free kan du spara mycket pengar på att köpa ett helt flak. Och helt ärligt – det kommer ju att gå åt.

Hitta bästa priset på Red Bull här!

2:e plats: Monster

Vissa säger att Monster är den energidryck som funkar absolut bäst om man vill bli pigg och vaken på riktigt. Om det stämmer lämnar vi osagt, men klart är i alla fall att man kan spara ett par slantar att köpa dem i hel platta online istället för i butik – priset är då nämligen bara 11.60 kronor per burk!


Monster finns i fem varianter: Energy, The Doctor, Ultra Sunrise, Assault och sockerfria Absolutely Zero.

Du hittar alla smaker och lägsta priser här.

1:a plats: Stacker

Är du prismedveten är Stacker det absolut bästa du kan köpa. De är billiga, de funkar, och du slipper betala en massa extra för att det är ett fancy märke. Priset ligger på 11 kronor per burk när du köper många, vilket är som hittat!


Stacker finns i fyra varianter, med namn som Sinful Citrus och Enraged Rasberry. Ett flak går för 265 spänn, och du hittar flaket och alla smaker till lägsta pris här.

--

Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet, produkterna och övriga innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att den innehåller kommersiella länkar från en eller flera av våra partners.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Dricker du mycket energidryck?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.