Guide: Här är de 12 bästa produkterna från Kardashian Beauty

Många vill vara lika snygga som systrarna Kim, Khloé och Kourtney. Här är deras märke Kardashian Beauty. Det slår alla förväntningar!


Familjen Kardashian syns överallt – och också deras produkter. Visst har du väl hört talas om Kardashian Beauty eller Kylie Jenners nya Kylighters? Något som har hamnat lite i skuggan på senaste tiden är systrarna Kardashians märke Kardashian Beauty. Här är deras absolut bästa produkter.

1. Plattång från Kardashian Beauty


Få rakt och glänsande svall med den här plattången – det säger vi inte bara för att det handlar om Kardashians, utan det är faktiskt sant. Plattorna är gjorda för att ge glans och näring till ditt hår. Går att välja specifika temperaturer, som passar ditt hår.

Här hittar du plattången billigast

2. Unika lösögonfransar

Kardashian Beauty har några olika typer av lösögonfransar – men det här är definitivt vår favorit, eftersom de är lite annorlunda. De här lyxiga fransarna är perfekta för de som vill ha en dramatisk look.

Du hittar dem här – för bara 69 kronor

3. Elegant hårfön

Kan en hårfön bli snyggare? Tror inte det. Många var skeptiska till Kardashian Beautys kvalité i allmänhet, men den här hårfönen tog faktiskt alla över förväntan! Den är riktigt bra, och så snygg i sin design så att man alltid vill ha den framme.

Här hittar du den

4. Primer som ger dig guldig lyster

För att vara on fleek hela dagen krävs en bra primer – och här har ni en som ger en härlig lyster. Skillnaden mellan den här primern och andra är att den här faktiskt kan tvättas bort! Man ska alltså applicera den, låta den verka i fem minuter och sedan tvätta bort den med ljummet vatten! Hur intressant låter inte det?

Trots att du tvättar bort den så håller den faktiskt. Och ger ett fantastiskt skimmer under din bas.

Du hittar den här

5. Honey Stick Läppglans

Alla känner till Kylie Jenners läpprodukter – men få vet om den här guldgruvan av läppglans som Kardashian Beauty har. För knappt en hundralapp får du ett långvarigt resultat och mjuka läppar. Finns i åtta olika nyanser. Men det bästa av allt är att de är billiga!

Du hittar dem här

6. Black Seed Dry Oil för håret

Många är tveksamma till Kardashian Beauty och tror att det är ett märke som bara blir känt för att det är ett känt namn på produkterna – men den fördomen gäller inte alls den här produkten.

Fantastiska recensioner menar att den här produkten verkligen fungerar och gör håret tjockare, glansigare och mer tåligt. Definitivt värt ett köp!

Du hittar produkten här

7. En joystick Lipstick

Ett long-lasting läppstift – och det håller faktiskt vad det lovar, för det håller riktigt länge utan att läpparna känns torra. De är inte helt matta, utan är snyggt glansiga. Appliceringen glider på, vilket gör dem till en perfekt produkt att ha i handväskan och bara slänga på mer om det behövs.

Du hittar dem här – finns i flera olika färger

8. Gel Cream som håller lockarna

En produkt som fungerar över förväntan – doftar sjukt gott och håller lockarna på plats. Håret blir varken tungt eller känns kladdigt.

Du hittar den här

9. Ögonbryns-gel


En genomskinlig gel som håller brynen på plats – ett måste i varje sminknecessär. Produkten kommer i en lyxig förpackning i roséguld.

Du hittar den här

10. Double Up Eyeshadow – ögonskugga i stift

Det är inte ofta man ser ögonskugga en stiftform – men här har du just det! De är lätt att blanda ut och lägger sig inte i hyns linjer. Finns i flera olika färger! Och hur smidigt låter det inte med ett stift istället för ögonskugga i puderform?

Du hittar dem här

11. Ögonbrynspenna


För eyebrows on fleek kanske det behövs någon produkt som hjälper dig på traven. En ögonbrynspenna är enkel att använda, och håller ofta länge!

Du hittar dem här

12. Lip Plumping Läppglans

Lip Plump innebär att läpparna ser fylligare ut – och det är precis vad det här läppglanset är till för. Finns i flera olika färger, så du hittar lätt din favorit.

Här hittar du dem

Familjemedlemmarna i Kardashians är kända för sin modemedvetenhet och stil – och om du vill vara lika eleganta som dem så får du inte missa det här – 11 eleganta klänningar, som passar alla fina tillfällen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du Kardashians?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.