11 prylar som visar att vi lever i framtiden – och förbättrar ditt liv

Du är faktiskt värd ett bättre liv!


Väntan är över! Framtiden är äntligen här! Och precis som i sci-fi-filmer från 70- och 80-talet är den awesome och gör ditt liv oändligt mycket enklare.

Tror du oss inte? Här är 11 exempel:

1. Roomba

Är du trött på att inte ha en robotdammsugare som din katt kan åka runt på när den är utklädd till haj? I så fall behöver du definitivt en Roomba! Förutom att vara ett praktiskt fordon för katten gör den också dina golv rena – på samma gång!

Här kan du läsa mer om Roomba och hitta billigaste priset just nu.

2. ChromeCast

Okej, nu gissar vi, men så här gick det förmodligen till när ChromeCast uppfanns: en mellanchef på Google tröttnade på att smarta TV-apparater alltid är så korkade, och bad därför Googles futuristiska utvecklingsteam att uppfinna något som gör att det du har på din mobilskärm visas direkt på din TV. Efter någon vecka av hårt slit hade de uppfunnit ChromeCast.

Nu är detta förvisso bara vår gissning, men faktum kvarstår ändå; ChromeCast är en fantastisk uppfinning som gör ditt Netflix- HBO, Youtube-, younameit-tittande betydligt mycket smidigare. Om du inte har testat borde du göra det – Google ChromeCast kostar bara typ 600 kronor.

Här kan du läsa mer och hitta bästa pris på Google ChromeCast.

3. En osynlig bh

Visst, bh-band är väl vad de är liksom, och ofta är de i alla fall inte i vägen. Men det finns tillfällen då de sabbar en hel outfit. Därför borde du komplettera din garderob med en bh helt utan band. Den har alltså inga band alls, och sitter ändå perfekt. Tack framtiden!

Här kan du läsa mer om Freebra, och dessutom se fler bilder på det snudd på magiska plagget.

4. VR-glasögon

Ibland är verkligheten helt enkelt inte tillräckligt underhållande. Himlen är grå, cheeseburgaren smakar trä och allt känns allmänt trist. Då är det läge att dra fram till VR-headset och fly till en perfekt och alltid lika spännande värld!

Skämt åsido – VR är sjukt häftigt, speciellt om man inte har testat det tidigare. Just det här VR-headsetet kostar dessutom bara 150 kronor och använder din mobiltelefons skärm (och funkar både för iPhone och Android) för att visa den virituella verkligheten. Testa!

Här kan du läsa mer om VR Box och hitta billigaste priset just nu.

5. Kaffebryggare med wifi

Okej, du behöver väl egentligen inte ha en kaffebryggare med wifi. Förmodligen klarar du dig ganska bra utan. Men tänk vad coolt att kunna sätta på en kanna kaffe från soffan i vardagsrummet! Eller varför inte använda bryggaren som motivation för att komma upp ur sängen på morgonen?

Du behöver inte en kaffebryggare med wifi, MEN den skulle göra ditt liv både bättre och coolare. Eller hur?

Här kan du läsa mer och se var kaffebryggaren finns att köpa.

6. Dämpande lurar

Förr i tiden var hörlurar ganska usla. De läckte ut lika mycket ljud som kom in i dina öron, och alla i kollektivtrafiken hatade dig.

Men nu har vi äntligen kommit till framtiden, och nu finns det hörlurar som inte läcker alls, och som dessutom stänger ute allt oljud från världen utanför. Det är bara att plugga in och sätta på lurarna, så slipper du allt från vårigt fågelkvitter till skrikande bebisar. Värt!

Just de här lurarna heter Bose QuietComfort 35. Här kan du läsa mer om dem och hitta bästa pris.

7. Projektor till mobilen

Tänk att kunna projecera din mobilskärm direkt upp på en vägg, utan en massa krångel och utan att det kostar dig flera tusen. Det är fullt möjligt om du skaffar dig en mobil projektor, till exempel Aiptek MobileCinema A50P.

Visst, bilden är förmodligen inte speciellt bra, och det enda ljud du har är det som kommer ur din mobil, men det är ändå riktigt coolt att den här prylen faktiskt finns. För tio år sedan fanns den bara i galna vetenskapsmäns galna hjärnor. Typ.

Här kan du läsa mer om projektorn.

8. Solcellsladdare

1980-talet ringde och ville ha tillbaka sin våta dröm: att kunna ladda din smartphone var du vill, så länge det finns sol. Smartphones fanns förvisso inte 1980, men de var väl medvetna om hur jobbigt det är när man får slut på batteri. Så de hade garanterat älskat att kunna ladda i princip vad som helst med en solcellsladdare.

Här hittar du var du kan köpa en solcellsladdare billigast.

8. Minikyl

Ibland är det bara inte läge att ta en promenad ut till köket bara för att hämta något kallt att dricka. Därför är det perfekt att ha en minikyl stående precis där du behöver den för tillfället!

Bonus: minikylen går också att ställa in så att den blir varm istället. Det kan vara väldigt smidigt om du till exempel vill hålla din matlåda varm och redo.

Här kan du läsa mer om den. Priset ligger på fjuttiga 600 kronor.

10. Polaroid Cube

Tänk dig en GoPro-kamera, fast mycket billigare, med nästan lika bra kvalitet och med en magnet på undersidan som gör att du kan sätta fast den på allt som är gjort av metall. Håll kvar den tanken i huvudet. Det du nu tänker på är Polaroid Cube. Nuff said.

Här kan du läsa specs och hitta bästa pris på Polaroid Cube.

11. Elcykel

Förr i tiden var människor tvugna att trampa sig fram på cykeln. Både i uppförsbackar och i nedförsbackar. Cyklandet var lite som livet i stort; ibland går det uppför och ibland nedför, och sen blir man svettig och trött.

Som tur är har tiderna förändrats, och nu för tiden är det nedförsbacke var du än ska. I alla fall om du har en snygg el-cykel med batteritid på 6 timmar och en maxhastighet på 25 km/h.

Här kan du hitta mer info om Batavus Genova E-GO (el-cykeln på bilden ovan), men om du tycker att 15 000 kronor är lite väl saftigt kan vi rekommendera dig att kolla in Lyfco EF02 2016 istället. Den är dessutom ihopvikbar.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du glad över att leva i framtiden?
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.