Upp till bevis! Kommer du igenom listan utan att spendera 500 kr?

Vissa grejer måste man bara ha – även om de är lite onödiga. Vad sägs som en Star Wars-kakburk, eller lyckokakor med snuskiga meddelanden?


Internet är fyllt av roliga och nyttiga saker. Testa om du lyckas ta dig igenom den här listan utan att spendera 500 kronor.

Challenge accepted!

1. Trådlösa hörlurar

Vad är bättre än att slippa en sladd som trasslar och har sig? Jo, att de här snygga lurarna från Urbanears bara kostar 399 kronor just nu.

De finns i en massa härliga färger – så välj din favorit här.

2. Contourkit från Anastasia Beverly Hills

Om du inte redan har det här contourkitet så står det säkert på din önskelista. Varför inte slå till nu, och köpa den för under 500-lappen?

Du hittar det billigast här.

3. Gamingmus från Logitech

Att ha en bra gamingmus gör all skillnad i världen. Just den här från Logitech är dessutom nedsatt i pris just nu, och därför extra prisvärd att klicka hem.

Om du vill ta ditt spelande till nästa nivå, och en gång för alla slippa spela FPS-spel med pekplattan, kan du köpa musen här.

4. Klassiska pilotbågar från Ray-Ban

Ett par pilotbågar är ju aldrig fel, och Ray-Bans är ju klassikern. Just nu hittar du denna modell från 417 kronor. Det är en riktigt bra deal, och passar perfekt när våren är här.

Se butiker och hitta lägsta pris på glasögonen här.

5. Köp flera ansiktsmasker från Tony Moly

Deras sheet-masks finns i massor av varianter och du kan köpa hur många som helst när de är så billiga. Unna dig och din hy en fräsch mask.

Här hittar du dem.

6. Gör nyttiga smoothies och smoothiebowls

Smoothies är den perfekta frukosten, det går snabbt att göra kvällen innan, och är superfräscht. En mixer behöver heller inte vara dyr – här har du en för bara några hundralappar.

Den blir din för bara 249 kronor.

7. Den hypade BeautyBlendern

Men en BeautyBlender kan du få ett flawless face. Du kan applicera det mesta, supersnabbt och smidigt.

Här hittar du en BeautyBlender billigast.

8. Hörlurarna Jays t-Jays Two

Hörlurar kan man aldrig få för många av! Speciellt inte när de så lätt blir uppätna/söndergnagda av katter, hundar och diverse andra husdjur.



Just de här in ear-lurarna från Jays är dessutom riktigt bra och prisvärda, så behöver du ett par lurar är det bäst att passa på. Just nu är de nedsatta från 690 kronor till bara 149!

Du hittar dem här.

9. Lacoste-parfym för honom

Dyra parfymer behöver faktiskt inte vara speciellt dyra, och just den här från Lacoste är ett perfekt exempel. Men passa på, den är på rea just nu.

Här hittar du Lacoste Essential Sport till nedsatt pris!

10. Steamer från Philips

Hatar du också att stryka kläder? Då borde du seriöst överväga att skaffa dig en steamer istället. Den har precis samma funktion som ett strykjärn (att bota skrynkliga kläder), men istället för att pressa kläderna släta använder den ånga som får fibrerna i tyget att återgå till sin ursprungliga, ickeskrynkliga form. Det går både snabbare och är enklare än att krångla med ett strykjärn.

Faktum är att jag (artikelförfattaren) själv har en sån här steamer från Philips, och är hur nöjd som helst med den.

Här kan du hitta billigaste priset (typ 400 kronor) på en steamer från Philips.

11. Hörlurar från Beats by Dr. Dre


Beats by Dr. Dre behöver ingen närmare presentation. De är en av världens absolut hetaste hörlurstillverkare just nu, och om man har testat deras produkter förstår man varför.

iBeats (lurarna på bilden) finns att köpa för bara 219 kronor, och du hittar dem här.

12. Elegant armbandsur från Esprit

"Men varför ska jag ha ett armbandsur? Jag har ju klocka på mobilen?". Så tänker bara folk som inte fattar hur otroligt snyggt det är med ett elegant armbandsur på armen.

Just det här uret kommer från Esprit och finns att fynda för bara 448 kronor här.

13. En superrolig radiostyrd bil

Radiostyrda bilar är kul, oavsett hur gammal man är. Just den här är kraftfull i förhållande till priset, och klarar av att rejsa runt med både inom- och utomhus.

Blev du sugen? Du hittar den för bara 300 kronor här.

14. På tal om radiostyrda saker; en rolig och lättflugen drönare!

Okej, radiostyrda bilar är kul, men om det finns något som är ännu roligare så är det radiostyrda drönare. Just den här kommer från tillverkaren Hubsan och är en av de allra bästa man kan köpa så här billigt.

Du hittar den för bara 299 kronor här.

15. Davidoff Cool Water för honom

Davidoff Cool Water är en riktig klassiker som har hängt med i många, många år. Det fina med det är att folk känner igen lukten och (oftast) associerar den med något bra. Dessutom brukar tjejer bli ganska glada när de lyckas gissa rätt på vilken parfym det är du använder.

Förutom att vara en klassiker luktar den dessutom riktigt bra och fräscht, vilket så klart är en fördel.

Du hittar den billigast här.

16. Allt du behöver för beach bod 2017

Orka dyra gymkort och avancerade maskiner. Ett par hantlar och en skopa motivation är vad som behövs för att komma i form till sommaren.

En stor fördel är dessutom att du kan träna hemma i lugn och ro, och i din egen takt. Det ökar faktiskt chansen att tränandet faktiskt blir av.

30 kilo hantlar går att fynda för bara 400 kronor (inklusive frakt!). Du hittar dem här.

17. Bordmikrofon för dig som vill bli youtubestjärna

De bärbara datorerna blir bara bättre och bättre för varje dag som går, men av någon anledning har de fortfarande samma skräpiga mikrofoner inbyggda som de hade när dinosaurierna styrde jorden.

Som tur är går det att uppgradera ljudet utan att det behöver kosta en massa pengar. Till exempel med den här riktigt bra mikrofonen som bara kostar 471 kronor att köpa. Värt!

18. Hugo Boss för alla killar som vill lyckas

Vad får man om man blandar doften av bergamott, citrus, geranium och äpple? Man får en parfym som utstrålar klass och medvetenhet.

Hugo Boss EDT finns att fynda för bara 339 kronor. Kolla in här.

19. En trådlös hårklippare

Känslan av att ha en gammal och för sliten hårtrimmer önskar man inte ens sin värsta fiende. De har en tendens att liksom sluta klippa av håren, för att istället slita av dem från ditt stackars huvud.

Just den här hårtrimmern från Wahl är allt du behöver, både för skägg och huvudhår. Dessutom är den sladdlös vilket gör hela rakningen mycket smidigare.

Du hittar den för ynka 499 kronor genom att klicka dig in här.


20. Legoveckarklocka!

Seriöst, vem skulle inte vilja ha en over-sizead Legofigur som väckarklocka på nattduksbordet? Eller hur!

Du hittar den här för bara 280 kronor: ett perfekt läge att köpa till både dig själv och alla barn du känner!

21. En NERF-gun!


Okej, vi erkänner. Vi sparade det bästa till sist. Om du lyckades ta dig igenom hela listan utan att spendera 500 kronor är det definitivt slut här. NERF-guns är något av det roligaste som finns att köpa just nu, oavsett om du är 8 år eller 80 år.

Just den här NERF-gunnen är något av en värsting, så den kostar lite mer än "vanliga" NERF-guns. Men så är den bra mycket fetare också.

Du hittar den här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Klarade du att ta dig igenom utan att spendera 500 kr?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.