Här är herrklockorna svenskarna shoppar mest just nu

Är det dags för en ny klocka? Då borde du kolla in den här topp 8-listan!


Rolex, Omega, Seiko och Casio – armbandsur är mycket mer än något du har på armen för att kunna kolla vad klockan är. Det är ett smycke och ett väl valt armbandsur visar dessutom vem du är och att du har stil.

Men att skaffa en ny klocka behöver inte vara svindyrt. Det är inte prislappen som är det viktiga, utan att du har koll på varför du valde att skaffa just den klockan du valde.

Ett bra ände att börja i när man ska skaffa sig ett armbandsur är att kolla vad andra är intresserade av just nu. Sajten Prisjakt har därför gjort en sammanställning över de absolut mest populära klockorna just nu.

Håll till godo!

1. Seiko Scuba Diver

Inte helt förvånande toppas listan över de populäraste klockorna av Seiko Scuba Diver. Den japanska tillverkaren har gjort sig kända för att tillverka riktigt, riktigt högkvalitativa klockor, men samtidigt sälja dem för helt rimliga priser. Det vore inte en överdrift att påstå att du hade behövt lägga på en nolla på priset för en Scuba Diver, om du vill ha samma kvalitet hos en annan tillverkare.

Seiko Scuba Diver är har ett automatiskt urverk, är vattentät ner till 200 meter och har förutom klocka också datumvisare.

Priset ligger på runt 2 300 kronor, och du kan hitta både mer info och bästa pris här.

2. Emporio Armani Classic

Emporio Armani är inte primärt kända för sin klocktillverkning, men de är fortfarande skickliga på det. Just den här modellen är inspirerad av den påtagligt mycket dyrare Omega Speedmaster (som finns längre ner på listan), men Emporio Armani har ändå lyckats skapa en unik klocka som på inget sätt är "bara en Speedmaster-kopia".

Emporio Armani Classic är en perfekt ände att börja sin klockkarriär i – speciellt om man inte vill lägga tiotals tusen kronor men ändå få en snygg, stilfull och bra klocka.

Classic finns att köpa för ungefär 1 500 kronor, och du hittar den billigast här.

3. Gant Ridgefield

Gant har koll både när det gäller kläder och när det gäller klockor. De vågar testa nya saker, men håller sig ändå inom rimliga ramar och känns aldrig varken billiga, plastiga eller för späckade med funktioner.

Just Ridgefield är en perfekt kostymklocka som passar både till mer ledig klädsel och till kavaj eller kostym. Det gör den till ett bra köp för alla som är på jakt efter en förstaklocka.

Priset varierar mellan 1 800 kronor och 2 300 kronor beroende på var man väljer att köpa den, och du hittar bästa pris här.

4. Omega Speedmaster

Omega Speedmaster har hängt med länge, och designades åt Nasa i en tävling om vilken klocka de första personerna att åka till månen skulle använda. Speedmaster vann tävlingen utan problem, och är således den första klockan någonsin att ha varit på månen. Detta har gett den det inte helt uppfinningsrika smeknamnet Omega Moonwatch.

Omega Speedmaster är utan tvekan en av de bästa och mest ikoniska klockor som någonsin har gjorts, men smakar det så kostar det. Vill du skaffa dig en Speedmaster är det bara att hosta upp mellan 35 000 kronor och 42 000 kronor, men å andra sidan får du också den enda klocka du någonsin behöver.

Här kan du hitta bästa pris, se fler bilder och läsa mer om Omega Speedmaster.

5. Casio Classic F91W

Retroklockorna från Casio är på stark frammarch just nu, och det är lätt att förstå när man ser dem. Förutom att de är ett tydligt statement är de också både billiga och av hög kvalitet.

Om du inte redan har en borde du definitivt bygga ut din klocksamling till att inkludera i alla fall en digital klocka från Casio (F-91W är ett utmärkt val).

Casio Classic F-91W kostar ungefär som en tröja på H&M, men gör garanterat mer för din stil än en H&M-tröja någonsin kommer att göra.

Du hittar den billigast här.

6. Gant Park Hill

Gant Park Hill är den andra Gant-klockan på den här listan, så vi behöver inte gå in på några detaljer. Just den här modellen har ett ännu mer elegant utseende än Ridgefield, vilket gör att den passar perfekt som vardagsklocka på kontoret.

En detalj vi har kärat ner oss lite i är den analoga datumvisaren som finns till höger av urtavlan. Det är precis såna detaljer som gör att en klocka utstrålar stil.

Här hittar du bästa pris på Gant Park Hill.

7. Casio Collection Retro

Casio Collection Retro är storebrorsan till Casio Classic F-91W som finns med högre upp i listan. Den största skillnaden är att Collection Retro har en tidtagarfunktion och att den är bygg helt i rostfritt stål. Det gör också att den är en aning dyrare än F-91W, men det kan det vara värt.

Här hittar du Casio Collection Retro till bästa pris.

8. Michael Kors Bradshaw

Michael Kors är minst sagt heta just nu, och med sin klocka Bradshaw visar de definitivt varför. Den är en klocka för alla som vill sticka ut och signalera självförtroende, och samtidigt få allt man kan behöva i en klocka.

Här hittar du bästa pris på Bradshaw från Michael Kors.

--

Hittade du inget intressant? Här kan du se resten av listan över de hetaste armbandsuren just nu.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.