Tips på presenterna som din pojkvän skulle älska att få!

Svårt att hitta en present som visar hur mycket du tycker om din kille? Vi har listat 16 grymma presenter som garanterat inte kommer göra honom besviken.


Det är inte alltid lätt att få till en riktig fullträff när det kommer till att köpa presenter. Det kan vara extra klurigt att handla den perfekta presenten till pojkvännen. Därför har vi samlat ihop ett gäng tips som hjälper dig på traven. Nedan listar vi 16 grymma presenter i olika prisklasser – från lyx till budget.

1. Weekendbag från Eastpak

Redaktionens favorit! Denna stilrena bag från Eastpak är både  praktiskt och snygg. Nu är den även nedsatt till hela 30 procent här, vilket kap.

2. Bästsäljande sneakers

Ett par krispigt vita sneakers tackar man inte nej till! Dessa kommer från Norton och har legat på topplistan över vita sneakers länge. Går att fynda här.

3. Skäggvård från Mr. Bear

Är du tillsammans med en skäggig snubbe? Då kommer han utan tvekan uppskatta någon produkt för att ta hand om stråna. Detta kit kommer från populära Mr Bear Family och finns att köpa här.

4. Ytterjacka för friluftskillen

En snygg ytterjacka är garanterat en uppskattad present för många. Denna kommer från WeSC och finns att fynda här till en bra rabatt.

5. Träningstillskott

Tränar han mycket eller funderar på att ta träningen till en ny nivå? Då är dessa träningstillskott starkt att rekommendera. Perfekt som present och protein är ju varje muskelknuttes drömpresent.

Läs även: Letar du efter andra presenter till pojkvännen? Då hittar du våra bästa tips här. 

6. Herrparfym

En god herrparfym är absolut en klockren present. Denna signaturdoft från Zlatan himself är mångas favorit och är även listan som en av de hetaste dofterna! Finns att köpa här.

7. Popcornmaskin

Vem vill inte ha en popcornmaskin hemma?För garanterat mys på kvällarna borde du absolut ge honom denna. Finns att hitta här.

8. Snygg skjorta

Finns det något snyggare än en kille som klätt upp sig lite extra i en krispig skjorta? Denna snygga och stilrena skjorta finns att hitta här.

9. Lyxigt med klocka

Alla killar vill ha en snygg klocka! Denna från Nick Cabana är inte bara prisvärd och stilsäker, den finns i mängder av varianter och du kan garanterat hitta någon som passar just honom! Finns här.

10. Stilrent läderbälte

Till den modemedvetna pojkvännen! Ett äkta läderbälte är en tidlös och trendsäker investering till honom. Detta finns att klicka hem här.

11. Datorväska från Calvin Klein

Hur snygg är inte denna datorväska från Calvin Klein? Finns att klicka hem här.

12. Löparskor till träningskillen

Ett par löparskor till den sportiga typen är lite roligare än ett klassiskt presentkort. Om inte annat en väldigt bra push till att han ska komma ut och springa.

13. Mobilskal i läder

Mobilen är för många den käraste ägodelen man har! Därför bör den självklart skyddas – helst med stil! Detta snygga mobilskal finns här.

14. Keps

En snygg keps går alltid hem! Denna från Dickies finns att hitta här för endast 299 kronor.

15. 3-pack kalsonger

Visst är pojkvännen snygg i vita boxers? En klassisk och garanterat uppskattad present. Dessa kalsonger från Calvin Klein är stilrena och har toppat trendlistan länge. Dessa säljs i trepack för ett bra pris här.

16. En snygg plånbok

En schysst plånbok gör mycket. Denna kommer från klassiska Herschel och hittas här.


Läs även: 16 riktigt snygga klockor för honom – alla till nedsatt pris

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.