Din killes favoritskor avslöjar vem han egentligen är!

Enligt forskning avslöjar dina skor vad för typ av person du är. Vi guidar dig till de rätta skorna inför din nästa dejt!


I en studie som publicerades i The Journal of Research in Personality hävdar forskare att ens skor kan avslöja vad för typ av person du är. Studien visar bland annat att personer med mycket ångest i sina relationer bar skor som såg nya eller väl omhändertagna ut.

Individer som lätt kan skaffa nya vänner bar på praktiska och funktionella skor medan lugna personer väljer obekväma skor. Självklart visar inte skorna vad man har för personlighet men det ger en liten inblick i personens karaktärsdrag.

Nedan kan du läsa om de vanligaste skotyperna och se om det stämmer in på din kille.

Skotyp: seglarskor



Han förstår sig på mode. Han är perfektionist och älskar att hålla det rent hemma. Älskar din kille stil? Då är dessa skor från Ralph Lauren perfekta för sommaren!

Gillar du inte modellen? Här finns massor av segelskor att välja på.

Skotyp: kängor

Här har vi en kille som älskar funktionalitet, han föredrar komfort framför utseende. Han kanske inte är den lättaste killen att handskas med, men stabil är han. Passa på att köpa skorna för bäst pris redan nu!

Hitta en skön känga här.

Skotyp: höga sneakers

Han älskar allt som är Old school och är troligtvis intresserad av sport, kanske utövar han någon själv. Han kan uppfattas som vimsig, men det är en del av hans charm. Om din kille inte redan äger ett par, så är du bara ett klick ifrån den perfekta presenten.

Skotyp: finskor


Här har vi en kille som fokuserar på sin karriär och vet vad han vill ha. Han är inte alltid tillgänglig och sitter ofta med sin mobil, men var inte orolig han gör det för att kunna tjäna lite extra pengar för att bjuda dig på en middag! Skor från Tiger of Sweden.

Här kan du hitta fler par finskor.

Skotyp: flip-flops

Om din dejt dyker upp med flip-flops på er första träff så ska du veta att han är extremt självsäker och bryr sig inte ett dugg om vad omvärlden tycker eller tänker. Kanske är det inte de smartaste skorna att dyka upp med på en första dejt, men dem är perfekta för en promenad på stranden! Dessa supersköna adidas hittar du här.

Skotyp: löparskor

Den här killen är avslappnad och säker på sin sak. När han vill ha något så får han det. Han är envis men det är okej för han är annars så snäll! Skorna finns både i dam- och herrmodeller. Köp ett par till dig och din respektive här.

Klicka för fler modeller.

Skotyp: foppatofflor


Bekvämlighet i all sin ära. Men för en dejt? Nej, tänk inte ens tanken! Behöver du ett par för att använda hemma eller på landet? Finns ett helt gäng färger här.

Skotyp: sneakers

Den här killen är antagligen konstnär eller fotograf. Han älskar naturen och är ofta ute på långa promenader. Det kan hända att han är introvert men han är också extremt kärleksfull. Fynda dessa snygga New Balance- skor.

Gillar du inte dessa? Klicka för fler modeller.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde din kille köpa nya skor?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.