Här är serierna som svenskarna tittar mest på just nu

Vi kollade med den populära streamingsajten vilka serier som går bäst hos dem just nu. Så här blev resultatet!


Har du också svårt att bestämma dig för vilken serie du ska titta på? Ja, det har vi nog alla. Men som tur är kan vi ibland få veta vad alla andra tittar på och på så sätt lista ut vad även en själv ska titta på.

Vi frågade streamingsajten C More vad som är populärast hos dem just nu. Här under hittar du listan!

Spana också in deras erbjudande där du just nu får tillgång till över 1500 serier och filmer kostnadsfritt i två veckor. Här hittar du erbjudandet.

POPULÄRASTE SERIERNA JUST NU

1. Farang

Den vältränade Richard (Ola Rapace) har rymt till Thailand efter att ha vittnat mot sina kumpaner och lämnat sitt liv som kriminell i Sverige bakom sig. Allt fungerar också bra för Richard tills hans dotter Thyra helt plötsligt dyker upp.

Om du gillar spänning är det här serien för dig. Om du bara gillar att se en vältränad Ola Rapace är det här också serien för dig. Och just nu kan du som sagt se hunken gratis i två veckor.

2. Torpederna

Torpederna kom nyligen tillbaka med säsong två och denna säsong är lika ångestfylld för Sonny (Torkel Pettersson) som den första. Det enda han vill är att få ett Svenssonliv men hans bakgrund som kriminell gör sig påmint hela tiden.

3. Gåsmamman

Svenskarna verkar gilla serier om kriminella. Gåsmamman handlar om Sonja (Alexandra Rapaport) som lever ett bekymmersfritt liv med sin älskade familj. Maken Fredriks marijuanaverksamhet ger familjens ekonomi en guldkant. Men tillvaron slås i spillror och Sonja tvingas spela ett livsfarligt spel med både den organiserade brottsligheten och polisen för att skydda sina barn.


Här kan du se säsong ett och två av Gåsmamman och alla de andra serierna på listan!

4. Rebecka Martinsson

Serien bygger på Åsa Larssons bästsäljande deckarromaner. Rebecka Martinsson (Ida Engvoll) från Kiruna är en framgångsrik advokat i Stockholm. Men när en barndomsvän plötsligt dör återvänder Rebecka motvilligt till sina hemtrakter. Snart visar det sig att allt inte är som det ser ut att vara och hon dras in i en gastkramande jakt.

5. Saknad

Helena Bergström spelar poliskommissarie Maja Silver som reser tillbaka till sin gamla hemstad i det svenska bibelbältet för att återse dottern Rebecka (Molly Nutley). Men en fruktansvärd upptäckt lamslår plötsligt det lilla samhället. Följ hela rysaren här!


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer Sonny reda ut problemen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.