18 riktigt lyxiga presenter till flickvännen

Har du världens bästa flickvän (klart du har!)? Här är ett par riktigt, riktigt lyxiga presenter som visar precis hur speciell hon är.


Självklart handlar det alltid om tanken bakom en gåva, snarare än prislappen. Men om du är sugen på att skämma bort din partner lite extra är det här listan för dig. Spana in!

1. Kärleksfull väska från Moschino

Härligt lyxig clutch från Moschino. Och vad kan passa bättre än att den dessutom har ett print med kärleksfulla budskap? Här hittar du väskan, som kommer att göra henne riktigt glad.


Väskan kostar 1999 kronor, och finns här.

2. Call me, baby!

Ge en gåva som gör det lättare för er att hålla kontakten när ni är ifrån varandra? Vi talar givetvis om en ny mobil. Överraska henne med en iPhone 7 i kärlekens färg (limited edition). Finns här.


3. Guldfärgad klocka från Marc Jacobs

En klocka är alltid en klassisk – och uppskattad! – present. Vi gillar denna snygging från Marc Jacobs. Med snyggt guldarmband och maffig urtavla. Här hittar du den billigast!


Läs även: 17 perfekta presenter till flickvännen - som visar hur speciell hon är

4. Girl Power-sneakers

Tjejer äger och klart att hon ska visa det med ett par schyssta sneakers från Billi Bi. De snygga skorna kostar 1399 pix, och du hittar dem här.

5. Lyxig parfym
Parfymhuset Byredo är kända för sina unika dofter, och vackra flaskor. En av deras toppsäljare, och vår personliga favorit, är Bal D'Afrique. Den doftar magiskt! Spana in den här!


6. Snygga Air Max 90 Premium


Bara namnet på fägen på skorna får oss att vilja ha dem – "Pink Glaze". Om du dessutom vill att din tjej ska ha ett par pjuck som både är snygga och sjukt sköna är det här presenten för dig. Här hittar du skorna!

7. Lyxig bodylotion från Valentino


Det är ju nästan så att man kan köpa den här bara för flaskan! Men innehållet är minst lika härligt. Riktigt lyxig bodylotion, med bland annat doft av vanilj. Kostar dessutom inte heller mer än ett par hundralappar – här hittar du den.

8. Ge henne ett litet paket, med guldigt innehåll

Vilken tjej blir inte glad för ett pyttigt paket fyllt med guld?

Slår du till på dem i äkta guld får du hosta upp över 100 000 kronor. Men som tur är finns lurarna också att fynda i vanligt material för 249 kronor – den billigare varianten hittar du här.

9. En magisk plattång


L'Oreals Steampod kombinerar den klassiska plattången med vattenånga. Något som gör att håret blir sjukt glansigt och slätt. Att få slippa dåliga hårdagar – det måste ju vara den ultimata presenten! Här hittar du steampodden billigast!

10. En rosettväska


Visst är det gulligt med rosa och rosett, men den här väskan har också kaxig attityd med sin oversize-storlek. Är från Rihannas kollektion X Fenty, som hon gjort tillsammans med Puma. Finns här.

11. Lovely shoes


Om det är något man aldrig kan få för mycket av så är det skor. Varför inte överaska med dessa fina från Carvela Kurt Geiger i härligt röd färg. Kostar cirka 1100 kronor, men använd rabattkod NOW20 och få 20 procents rabatt. Ta del av erbjudandet här!

12. Printed kimono


Att ge bort blommor är alltid en romantisk gest. Varför inte ge dem i en lite annorlunda variant denna gång – i form av en blomstrad klännning. Klänningen kommer från NA–KD (pris 599 kr) och är en del av deras samarbete med bloggaren Hannalicious – spana in den här.


13. Solisar från Ray Ban


Se till att hennes ögon är skyddade från solens strålar i sommar. Dessa snygga pilotglasögon från Ray Ban finns just nu att fynda med 40 procents rabatt här. Blir dina för dryga tusenlappen.

14. Klassisk väska


Överraska med en klassisk handväska som kommer att hålla i många år. Denna från Ralph Lauren finns i både svart och tan. Den kostar 2995 kronor, men även här du kan få 20 procents rabatt med rabattkod NOW20. Mer info här.

15. Mobilskal från Calvin Klein

Hon skulle kanske inte själv unna sig ett mobilskal för dryga femhundringen. Men desto gladare kommer hon bli av att få det i present! Passa på nu, när du kan få 20 procents rabatt.

16. Graverat armband


Ge henne ett vackert armband med till exempel första bokstaven i ditt namn ingraverat. Armbandet kommer från Sophie by Sophie, och både gravering och vacker presentask ingår. Kostar 990 kronor – se mer här.

17. En kärleksfull ring
Även om du kanske inte är redo att ge henne den ringen än, så finns det ju andra fina alternativ. Som denna med ett hjärta, också den från Sophie by Sophie (pris 590 kronor).


Här hittar du ringen!

Det finns också hjärtformade örhängen i samma serie (pris 590 kronor).


Här hittar du örhängena!


18. Underkläder från Love Stories


Fint set i spets från Love Stories Intimates. Toppen knäppes fram, och har en fin detalj i form av ett LS-monogram. Här hittar du settet!

---

Missa inte: Fynda den ultimata presenten till flickvännen här

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!