11 snygga jackor att investera i – som håller dig varm i vinter

Temperaturen sjunker och det är dags att klä på sig mer för att inte frysa. Här är 11 grymt snygga vinterjackor!


En jacka av bra kvalitet är något som verkligen kan vara värt att investera i – lägger du lite mer pengar får du ett plagg som håller i många år. Här är en lista med några av våra favoriter.

1. Dunjacka från Parajumpers

Den här lättviktsjackan passar perfekt på vintern innan det blivit superkallt, och som kompletterande underjacka till exempel under en rock. Den kommer från Parajumpers och du hittar den här.

2. Parka från Parajumpers

Med den här grymt varma jackan kommer du definitivt inte frysa i vinter. Den kostar en del, men kommer å andra sidan hålla i massor av år. Klicka hem den här.

3. Rock med dunväst

Den här rocken är perfekt för dig som vill ha en lite slankare silhuett men fortfarande hålla värmen. Den har nämligen en inbyggd, avtagbar dunväst. Rocken kommer från J.Lindeberg och du hittar den här.

4. Stilren dunjacka

Den här dunjackan är enkel och stilren i designen och riktigt värmande. Perfekt för de kalla höst- och vinterdagarna. Klicka hem den här.

5. Quiltad jacka från Barbour

Den här snygga jackan från Barbour i quiltad tyg passar när det inte är alltför kallt ute. Den kostar 1 999 kronor och du hittar den här.

6. Mörkblå ullparka

Den här värmande parkan är gjord i ull och kommer från brittiska märket Hackett. Riktigt stylish och riktigt bekväm! Köp den här.

7. Blå dunjacka

Populära märket Lyle & Scott har gjort denna sköna dunjacka. Den är mellantjockt fodrad och passar alltså för både höst och vinter. Här kan du klicka hem den för 1 799 kronor.

8. Dunjacka från Barbour

Märket Barbour är hovleverantör till det brittiska kungahuset och känt för sin klassiska och tidlösa design. Den här jackan lyckas med att vara både tjockt fodrad för vinterbruk och riktigt stilig. Klicka hem den här.

9. Dunparka

Modellen på den här parkan från Woolrich heter Arctic – och då förstår man att den är varm. Men om du är frusen av dig är den är ett bra köp även om du inte planerar några polarexpeditioner. Den kommer ju garanterad hålla dig varm hela den svenska vintern. Klicka hem den här.

10. Dunjacka från Gant

Gant är ett märke som många förknippar med preppystilen på amerikanska universitet. Den här fina dunjackan hittar du här.

11. Rock i kashmir

Den här eleganta rocken är i lyxig kashmir och handtillverkad i Italien. Ett självklart val för dig som älskar kvalitet. Men smakar det så kostar det – 11 999 kronor får du betala för rocken.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.