Nyheter24

mån 21 april 2014

TIPSA OSS!
Sidan hittades inte (404). Var vänlig kontrollera adressen och försök igen.

Visar resultat för 'Tete-a-tete tete-a-tete-med'


Visar sökträffar 1 - 10
Hittade 8 artiklar.

Tete-a-tete med Sven Marquardt

Sven Marquardt vakar till vardags över en av vår samtids mest mytomspunna portar. De leder in till det gamla kraftverk som blivit världskänt under namnet Berghain, som technons och dekadensens heligaste tempel. Utöver detta är han även en hyllad fotograf och just nu aktuell med en serie råa, själkittlande svartvita porträtt som under tre månaders tid kommer ställas ut på Berns Gallery 2.35:1. Vi fick en pratstund med honom över en drink medan han var i Stockholm för vernissagen.
 • Sven Marquardt vakar till vardags över en av vår samtids mest mytomspunna portar. De leder in till det gamla kraftverk som blivit världskänt under namnet Berghain, som technons och dekadensens heligaste tempel. Utöver detta är han även en hyllad fotograf och just nu aktuell med en serie råa, själkittlande svartvita porträtt som under tre månaders tid kommer ställas ut på Berns Gallery 2.35:1. Vi fick en pratstund med honom över en drink medan han var i Stockholm för vernissagen.
  2013-01-15 11:35

1 bild
 
 • Se videon från releasefesten längst ner i artikeln.

0

Slagsmålsklubbens legendariska garage

I dag är det dagen D. D som i Dans Dakar alltså. Vi passade på att ställa en drös invecklade frågor till Björn från Slagsmålsklubben om deras nya platta The Garage, om hur det är att vara på festival och kvällens spelning. Dessutom premiärvisar vi videon från deras releasefest som ägde rum en vårnatt i april, i detta mytomspunna garage...
 • I dag är det dagen D. D som i Dans Dakar alltså. Vi passade på att ställa en drös invecklade frågor till Björn från Slagsmålsklubben om deras nya platta The Garage, om hur det är att vara på festival och kvällens spelning. Dessutom premiärvisar vi videon från deras releasefest som ägde rum en vårnatt i april, i detta mytomspunna garage...
  2012-05-25 08:47

Sidan hittades inte (404). Var vänlig kontrollera adressen och försök igen.

Visar sökträffar 1 - 10
Hittade 8 artiklar.
2 bilder
 
 • Sofia Arkestål, Crowdfunding, Centerpartiet, Fredrick Federley, Riksdagen, Riksdagskandidat

  Sofia Arkestål lyckades samla in över 50 000 kronor.

0

Lyckad crowdfunding – nu siktar Sofia Arkestål (C) på riksdagen


9 bilder
 
 • Blogg, Lista, Mat, Foodjunkie

  Hon är Modettes nya matbloggare.

0

Modettes matbloggare ger dig tips på ett nyttigt påskbord

Vi välkomnar Modettes nya bloggerska Edita Renlund. Edita bloggar under namnet Foodjunkie och kommer – som namnet avslöjar – att blogga om mat. Vi passade på att fråga henne hur man fixar sig ett nyttigt men gott påskbord.


1 bild
 
 • Debatt, Rasism, Feminism, våld, Mattias Hamberg

  Mattias Hamberg, vänsterpartiet

39

"Vad ska vi göra med de arga, osäkra männen på landsbygden?"

"De högutbildade, de högavlönade i storstäderna har aldrig haft det bättre än idag. De kan vältra sig i både RUT och ROT, åka på långa semestrar, jobba hemifrån, renovera kök, lyxkonsumera och unna sig som aldrig förr", skriver Mattias Hamberg från Vänsterpartiet.