Nyheter24

fre 25 april 2014

TIPSA OSS!
Sidan hittades inte (404). Var vänlig kontrollera adressen och försök igen.

Visar resultat för 'Tete-a-tete tete-a-tete-med'


Visar sökträffar 1 - 10
Hittade 8 artiklar.

Tete-a-tete med Sven Marquardt

Sven Marquardt vakar till vardags över en av vår samtids mest mytomspunna portar. De leder in till det gamla kraftverk som blivit världskänt under namnet Berghain, som technons och dekadensens heligaste tempel. Utöver detta är han även en hyllad fotograf och just nu aktuell med en serie råa, själkittlande svartvita porträtt som under tre månaders tid kommer ställas ut på Berns Gallery 2.35:1. Vi fick en pratstund med honom över en drink medan han var i Stockholm för vernissagen.
 • Sven Marquardt vakar till vardags över en av vår samtids mest mytomspunna portar. De leder in till det gamla kraftverk som blivit världskänt under namnet Berghain, som technons och dekadensens heligaste tempel. Utöver detta är han även en hyllad fotograf och just nu aktuell med en serie råa, själkittlande svartvita porträtt som under tre månaders tid kommer ställas ut på Berns Gallery 2.35:1. Vi fick en pratstund med honom över en drink medan han var i Stockholm för vernissagen.
  2013-01-15 11:35

1 bild
 
 • Se videon från releasefesten längst ner i artikeln.

0

Slagsmålsklubbens legendariska garage

I dag är det dagen D. D som i Dans Dakar alltså. Vi passade på att ställa en drös invecklade frågor till Björn från Slagsmålsklubben om deras nya platta The Garage, om hur det är att vara på festival och kvällens spelning. Dessutom premiärvisar vi videon från deras releasefest som ägde rum en vårnatt i april, i detta mytomspunna garage...
 • I dag är det dagen D. D som i Dans Dakar alltså. Vi passade på att ställa en drös invecklade frågor till Björn från Slagsmålsklubben om deras nya platta The Garage, om hur det är att vara på festival och kvällens spelning. Dessutom premiärvisar vi videon från deras releasefest som ägde rum en vårnatt i april, i detta mytomspunna garage...
  2012-05-25 08:47

Sidan hittades inte (404). Var vänlig kontrollera adressen och försök igen.

Visar sökträffar 1 - 10
Hittade 8 artiklar.
3 bilder
 
 • Dumpad, instagram, TransformationTuesday, Göra slut, Hashtag

  Det värsta sättet att göra slut på?

48

Det värsta sättet att bli dumpad på – någonsin

Ni har kanske hört om någon som fått mejlet. Ni kanske har haft oturen att få sms:et. Men den här killens sätt att dumpa sin flickvän tar alla pris. Han gjorde slut via en hashtag.