Här är veckans avgå-lista.
1 av 4
Här är veckans avgå-lista. - Foto: SCANPIX/BILDBYRÅN
Andreas Isaksson måste hyllas efter sitt konstnummer på Friends Arena - vem kunde ana?
2 av 4
Andreas Isaksson måste hyllas efter sitt konstnummer på Friends Arena - vem kunde ana? - Foto: Faksimil TV4
Zlatan blev kallad för zigenare på en banderoll av några illvilliga anhängare på Friends Arena - avgå!
3 av 4
Zlatan blev kallad för zigenare på en banderoll av några illvilliga anhängare på Friends Arena - avgå! - Foto: © Bildbyrån / JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Det får inte vara så lätt att storma en plan!
4 av 4
Det får inte vara så lätt att storma en plan! - Foto: Scanpix

Veckans avgå: "Lägg av med det där rasistsnacket"

Hylla den som hyllas ska – och resten kan avgå. Så här låter det när sportredaktionen sammanfattar veckans händelser.


Veckans avgå

Nyheter24 sammanfattar sportveckan varje fredag. Sportredaktionen sätter fingret på snackisarna och tycker till om det hetaste.

Håller DU med? Tyck till kommentarsfältet eller mejla oss på sport@nyheter24.se.

Ska någon av oss avgå?

HYLLA!

Andreas "numera cykelspark" Isaksson. Isaksson har aldrig varit känd för att vara den säkra målvakten med fötterna. Försvararna i landslaget har alltid (!) försökt att undvika spela hem till honom då varken han eller någon annan vet vart bollen tar vägen då. Men i matchen mot Argentina visade han upp konster som vi inte ens trodde fanns i honom. Lionel Messi lobbade över honom men på ett makalöst sätt räddade Turkiet-proffset bollen på linjen med en cykelspark. Ett guds mirakel, typ. 

AVGÅ!

Denna ständiga rasism. Vi må kanske verka vara lite tjatiga här på Nyheter24 men lägg av med det där rasistsnacket. Det börjar bli oerhört tjatigt och tröttsamt att behöva fortsätta kommentera rasismens fula tryne på fotbollsarenorna. Därför blir man ledsen att det var några vettvillingar som flasha en banderoll med texten "Zlatan zingaro", alltså zigenar-Zlatan, på Friends Arena. Det är individer som dessa som är tjatiga. 

AVGÅ!

Michael Chopra. Vad ska du INTE göra om du har miljontals i spelskulder och dessutom är dragen inför rätta för korruption i samband med travspel? Troligen som den brittiske fotbollsspelaren Michael Chopra och twittra ut en bild med flera tusen brittiska pund. Det är lätt hänt att man tappar folkets sympatier då – särskilt om ens klubb lånar ut pengar till spelaren för att han ska ha råd att betala skulder. 

AVGÅ!

Säkerhetsansvariga på Friends Arena. Streakare och galningar ska inte få ta sig in på en fotbollsplan när det spelas fotboll på planen. Killen som sprang in och pussade Lionel Messi på pannan var visserligen snäll, även om han var dömd för flera brott, men vad händer den gången någon springer in med en kniv eller något annat tillhygge? Då handlar det inte bara om katastrofrubriker i en dag efteråt.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

1 timme sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

1 timme sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

2 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

3 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.

Så tycker fotbollsfansen om VAR

idag 07:16
Närmare hälften – 48 procent – av de som följer fotbollsallsvenskan kontinuerligt eller till och från är ganska eller mycket positiva till att införa VAR. Det visar en undersökning gjort av Verian, på uppdrag av TV4 och Fotbollskanalen. 27 procent av de tillfrågade är dock ganska eller mycket negativa.