Här är den läskigaste "first pitch" någonsin

Skräckfilmen The Ring satte en hel värld i skräck när det kom 2002. Det har naturligtvis Japan tagit till sig och nu används de fasansfulla karaktärerna – i baseball.


"First pitch" inom baseballen har blivit ett publikjippo. Baseball-klubbar världen över försöker bräcka varandra med kändisar, artister och ja – vem som helst – som får kasta det första kastet för säsongen. Men en klubb i den japanska högstaligan har nu tagit det till en ny nivå.

De har nämligen tagit hjälp av Sadako, den läskiga kvinnan med det karaktäristiska långa svarta håret i skräckfilmen The Ring, att kasta "first pitch". Ni minns The Ring där man, om man tittar på ett särskilt videoband, dör inom sju dagar.

Anledningen till att kopian av Sadako får äran att kasta bollen i Japan är för att marknadsföra en uppföljare till filmen. 

För att, om du vågar, få en liten minnesbild av den amerikanska versionen av filmen kan du kika på den här videon.

Här är Sadakos "first pitch". 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rafael Nadal dominant i comebacken

Här är Sveriges grupp i Paris-OS

EM-bronset i Tyskland säkrade en plats i sommarens OS.

Klart: Nordiska dueller i Paris-OS

Värdnationen Frankrike valde grupp B. Därmed hamnade Sverige i A – tillsammans med bland andra Norge och Danmark. Paris-OS fylls därmed av nordiska dueller.

Oskarshamns poängkung till Färjestad

1 timme sedan
Profilerna fortsätter att lämna degraderade Oskarshamn.

Dahlins NHL-tränare sparkas

2 timmar sedan
Rasmus Dahlins Buffalo sparkar tränaren Don Granato sedan NHL-klubben missat slutspel för 13:e året i rad.

Hiljemark tar över Elfsborg – succétränaren lämnar

3 timmar sedan
Elfsborg byter tränare i sommar. Jimmy Thelin har fått ett nytt tränarjobb i skotska Aberdeen. Han ersätts av en tidigare SM-guldvinnare i gulsvart: 31-årige Oscar Hiljemark. Det här var planen hela tiden, säger Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson.