Barkley fyllekörde till ett blåsjobb

Försökte muta polisen med en tatuering på skinkan.


Ännu en gång har Charles Barkley blivit tagen av lagens långa arm. Den här gången försökte vara ärlig om sina uppsåt. Det gick minst sagt åt pipan. Polisen stoppade basketlegendaren sedan han i hög hastighet kört förbi en stoppskylt i en av de trendigaste kvarteren i Scottsdale, Arizona. När Barkley sedan vägrade ett utandningsprov fick han följa med till polisstationen. När polismannen frågade varför Barkley körde så fort började cirkusen.

– Jag var på väg till bakgatan runt hörnet med en tjej som förra veckan gav mig en avsugning. Det var den bästa avsugning jag någonsin fått, sa han till polismannen som inte riktigt visste hur han skulle reagera.

När han senare insåg att han inte skulle komma undan från misstanke om fyllekörning försökte han sig på nästa trick. Han bar inte hem den heller.

– Jag tatuerar in mitt namn på din skinka. Eller ännu bättre, jag tatuerar in ditt namn på min, skriver polismannen i sin rapport.

Men varken det eller andra fungerade. Han misstänks nu för rattfylla.

– Jag är besviken över att jag hamnat i den här situationen. Scottsdale-polisen agerade helt rätt. Nu är det en fråga för rättsväsendet. Jag kommer inte att ge fler kommentarer förrän allt är utrett, sa han i dag i ett uttalande till nyhetsbyrån AP.

Det här är inte för gången Charles Barkley är i blåsväder, bland annat efter att ha hamnat i barslagsmål.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Guldyra för Örebros volleybolldamer

Spräckte Rögles svit: "Skönt att vinna första"

Skellefteå vann den första ronden i SM-finalen i ishockey med 1–0 över Rögle. Forwarden Linus Lindström blev matchhjälte med ett mål fyra minuter från slutet. Finns ingen bättre känsla, skönt att se den gå in. Alltid skönt att vinna första, nu ska vi gå vidare, sade segerskytten till TV4 Play.

Drömmål gav Vittsjö första segern

Ett drömmål på frispark gav Vittsjö första segern i damallsvenskan. Heidi Kollanen knorrade in en frispark i 2–0-segern över nykomlingen AIK.

Säsongens första Värnamo-vinst – Zeljkovic hjälte

Värnamo tog säsongens första seger i allsvenskan. Det kan laget tacka Ajdin Zeljkovic för.

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

1 timme sedan
Henrik von Eckermann behåller ledningen i världscupfinalen i Riyad inför den sista omgången.

"Svennis" rörd av hyllningarna på Gamla Ullevi

1 timme sedan
1982 lyfte han IFK Göteborg till Europas topp. 42 år efter chocksegern i Uefacupen är Sven-Göran Eriksson på avskedsturné. "Svennis" hyllades på ett välfyllt Gamla Ullevi av klubben där hans tränarkarriär tog superfart.