Jeff Francoeur lurades till att tro att hans lagkamrat var döv.
Jeff Francoeur lurades till att tro att hans lagkamrat var döv. - Foto: TT/AP

Basebollspelaren trodde att lagkamraten var döv – i en månad

Många idrottslag tycker om att utföra practical jokes. Det här kan vara ett av de mest framgångsrika och framförallt längst pågående någonsin.


Basebollaget El Paso Chihuahuas nya spelare Jeff Francoeur lurades till att tro att hans lagkamrat Jorge Reyes var döv. Hela laget jobbade tillsammans för att lura honom och det pågick inte bara under en dag eller en träning, utan under en hel månad.

För drickspengar ställde även en servitris upp på att spela med på skämtet när de besökte en restaurang.

Succé på Youtube

Spelarna och tränarna gjorde sedan en film där de förklarade skämtet och spelade upp den för en förvånad Francoeur. Man kan säga att de minst sagt lyckades lurade honom.

Filmen har fått över en miljon visningar på Youtube sedan den publicerades under lördagen.

Se filmen och Francoeurs reaktion vid 5.50.


/
/
/
/
/
Dov
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett ja och två nej till VM-spel

1 timme sedan

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

idag 04:06
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

Köpte NHL-lag för 10 miljarder – stort intresse

idag 01:52
Flytten av NHL-laget Arizona Coyotes till Salt Lake City kan bli lyckad. Affären på motsvarande 10 miljarder kronor hann knappt avslutas förrän ansökningar om säsongsbiljetter strömmade in. 11 000 av 12 000 platser är redan bokade.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.