Madonna har engagerat sig mycket i Malawi.
1 av 2
Madonna har engagerat sig mycket i Malawi. - Foto: Supplied by PLANET PHOTOS / Stella PIctures
Madonna under konsert.
2 av 2
Madonna under konsert. - Foto: John Shearer

Är det här beviset på att Madonna är bajare?

Under måndagskvällen har Madonnas svenska fans, i alla fall de som gillar Hammarby, hurrat i kommentarsfältet på stjärnans Instagram.


Nej, Madonna hejar troligtvis inte på Hammarby. 

Chansen är nog större att stjärnan inte ens vet vilka Hammarby är, och sällan har hon nog stått på Tele2 Arena och skrålat till Kentas "Just i dag är jag stark".

Pojke i Bajentröja

Men ändå. Under måndagskvällen fick Madonnas svenska fans med hjärtat hos Hammarby anledning att hurra. Superstjärnan instagrammade nämligen en bild på en pojke i Hammarbytröja.

Vad pojken, som enligt en tillhörande bildtext heter Luka, bar för tröja lär vara sekundärt. Poängen var nog snarare att skildra sitt besök i Republiken Malawi, ett land som Madonna engagerat sig mycket i.

Sedan 2006 driver hon välgörenhetsorganisationen "Raising Malawi", som arbetar mot fattigdom och för att hjälpa föräldralösa barn till ett bättre liv.

Hyllas av bajare

En rad svenska fans har dock uppmärksammat bilden och klubbemblemet som sitter på Lukas tröja. 

"Madonna är bajare", "HAMMARBY", "Heja Bajen" och "Nice shirt!" är ett fåtal av de många kommentarer som trillat in under inlägget, som gillats av närmare 20 000 användare. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

1 timme sedan
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

1 timme sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

2 timmar sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

3 timmar sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

idag 11:09
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.