Galna överraskningen – bryter maratonloppet för att fria till tjejen

Mitt under maratonloppet överraskar han flickvännen med en ring.


Jordan Meikle sprang Londons maraton och tyckte att det var ett perfekt tillfälle att överraska flickvännen Kayleigh Harris med en ring.

När Meikle hade sprungit en bit av loppet när han tog en liten vilopaus vid flickvännen och fick henne att tro att han bara skulle strecha lite.

Sen plötsligt står han på ett knä framför henne med en ring i handen. Efter att hon svarat ja, dricker han lite vatten och joggar vidare.

Se den fina överraskningen här:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Var det romantiskt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

3 timmar sedan

Rödin: "En jäkla revansch"

3 timmar sedan
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

igår 22:18
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

igår 21:50
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

igår 20:36
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.