Men bra på skidor det är han verkligen.
1 av 3
Men bra på skidor det är han verkligen. - Foto: BILDBYRN / BILDBYRN
Han verkar triggas av att spöa Sverige.
2 av 3
Han verkar triggas av att spöa Sverige. - Foto: BILDBYRN / GEPA Pictures
Northug.
3 av 3
Northug. - Foto: BILDBYRN / BILDBYRN

Northugs nya Sverige-hån: "Frustrerande att jag inte vann med mer"

Northug verkar älska att provocera våra svenska skidåkare.


Under skid-VM i Falun för sex månader sedan gjorde Petter Northug kaos med Sverige. Norrmannen tog hela fem guld, och under gårdagen la han upp en bild på sitt Instagram-konto och mindes tillbaka lite.

På bilden ses han gå i mål som etta före svenske Calle Halfvarsson, och bildtexten är minst sagt provocerande.

"Även om det har gått sex månader sen VM i Falun är det fortfarande frustrerande att jag inte slog Sverige med mer än tio meter i stafetten. Men min dåliga insats motiverar mig till att bli en bättre skidåkare i framtiden. Det kommer aldrig att hända igen"

Inte nog med att Northug lovar att aldrig mer vinna med mindre än tio meter mot Sverige, han har även använts sig av ett antal oklara hashtags, som #stureplan, #slowskieer #RespectSweden och #SorryNorway.

Förhoppningsvis peppar detta svenskarna att spöa Northug i framtiden.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du Northug?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

1 timme sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

2 timmar sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

3 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

3 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.