Beckhams rörande video till sjuka Evie är det finaste vi sett

Du trodde kanske att du inte kunde gilla David Beckham mer än du redan gjorde. Du hade fel...


Den lilla tjejen Evie McClean från England har drabbats av en ovanlig cancersort och tvingades spendera julen på sjukhuset. Hennes mamma berättade om Evie på sin Facebook och hennes berättelse fick stor spridning.

Så stor att självaste David Beckham passade på att skicka en julhälsning till henne, skriver The Sun.

– Jag hoppas att du får en fantastiskt jul. Du är en modig lite flicka och vi är många som är stolta över dig, säger Beckham bland annat i klippet.

Bildkälla: Youplay

Se klippet i spelaren ovan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Älskar du David Beckham?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Rödin: "En jäkla revansch"

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

1 timme sedan
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

2 timmar sedan
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.

Publikfest i Partille – men Sävehof utan chans

2 timmar sedan
Sävehof var chanslöst i den första kvartsfinalen mot landslagsstjärnan Jim Gottfridsson och hans kompisar i Flensburg-Handewitt. Den tyska storklubben vann med 41–30 och lär knappast gå bort sig i returen i nästa vecka.