1 av 7
Mattias Blomstrand.
2 av 7
Mattias Blomstrand.
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Mattias bad sin mamma om pengar till CS-kniv – hennes svar är fantastiskt

16-årige Mattias ville köpa en M9 Tiger Tooth för 2500 kronor, och har man inte pengarna själv får man be sin mamma. Men denna sköna morsa var någonting utöver det vanliga.


Mattias Blomstrand är 16 år gammal och har spelat CS i strax över tre år. Under tisdagen gick han ut med en vädjan i en CS-grupp på Facebook, en vädjan som snabbt gjorde succé.

Mattias var nämligen sugen på att köpa ett vapen till spelet, och inte vilket vapen som helst utan en M9 Tiger tooth som är en slags kniv. Men det är lättare sagt en gjort då kniven går loss på en summa på 2 500 kronor. Pengar som Mattias med sin ringa ålder inte riktigt har ännu.

Frågade sin mamma

Men är men 16 år och fått syn på någonting dyrt man gärna vill ha, ja då är det ju bara ett att göra – nämligen fråga sin mamma. Och tro det eller ej, så gick Mattias plan bättre än planerat.

Gav episkt svar

Mamman mottog sonens vädjan om kniven men vände det då snabbt till en deal som skulle komma att passa dem båda. Hon svarade nämligen att om det skulle bli någon M9 Tiger Tooth så skulle sonen bli tvungen att städa och tvätta. Dealen innehöll även ett löfte om att Mattias Facebookvädjan skulle komma upp i 1000 likes. Vilket enbart tog 20 minuter.



Hej Mattias! Berätta nu, du har lovat din mor att du ska dammsuga och ha dig, kommer du att hålla detta?

– Jag kommer självklart städa rummet, tvätta mina kläder och självklart hålla mitt löfte om dammsugningen.

Bra! Du bad även dina gamingbröder om att ge dig 1 000 likes. Det gick ganska snabbt må jag säga?

– Gaming-bröder finns det alltid gott om! Älskar dessa CS-grupper!

Men du, din mamma har ju seriöst en poäng. 2 500 kronor för en kniv, vad gör den som ingen annan kniv kan göra?

– Jo, jag vet. 2 500kr för en kniv är rätt dyrt. Men en deal är en deal. Det är typ en investering! M9 Tiger Tooth är lätt den snyggaste kniven i spelet, har aldrig haft en förut och ser lätt fram emot att få den.

Med en så snäll och generös mamma blir det väl frestande med liknande deals i framtiden?

– Jag vet inte. Nu har hon varit riktigt generös.

Nyheter24 kom även i kontakt med Mattias mamma som bekräftade att dealen uppkom beskrivet.

Stort grattis till en bra deal!


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

1 timme sedan

NHL: Arizona flyttar till Utah

idag 01:52
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.