Cristiano Ronaldo vill hålla sin kärlek hemlig – av en mycket speciell anledning

Det här måste vara ganska jobbigt för Ronaldo...


Att offentliga personer vill hålla sitt kärleksliv hemligt är inget nytt, men Cristiano Ronaldo tros göra det av en speciell anledning.

Ronaldo har rest till Marocko en hel del den senaste tiden, och nu verkar vi veta varför. Han har nämligen hittat kärleken i den mexikanska piloten Alejandra Manriquez. Paret ska ha setts på flera lyxfester tillsammans, skriver The Sun.

Rykterna verkar stämma om vi tittar in Alejandras Instagram, där Ronaldo flera gånger är med på bild.

Bildkälla

Men varför relationen hålls hemlig? Det får ni svar på i bildspelet ovan. Det hela måste minst sagt kännas lite jobbigt för Ronaldo..


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hiljemark tar över Elfsborg

Så lever Ludmila Engquist i dag – 23 år efter dopingskandalen

Den tidigare friidrottaren Ludmila Engquist vann både VM-guld och OS-guld innan hon erkände att hon dopat sig. Nyheter24 har tagit reda på vad svenskarna googlar mest om den före detta stjärnan.

"Vi riskerar att mista medaljörer"

1 timme sedan
Svensk elitidrott behöver centraliseras, och idrottare och tränare få bättre villkor. Det slås fast i en regeringsrapport. "Vi riskerar att mista medaljörer", säger SOK:s ordförande Hans von Uthmann.

Sävinger gör debut i landslaget

2 timmar sedan
Sveriges handbollsherrar åker på träningsläger till Norge och spelar matcher mot USA och Tyskland i sin sista samling innan OS-truppen tas ut.

OS-elden tänd – färdas med båt till Frankrike

3 timmar sedan
Trots molnen över Olympia i Grekland kunde OS-elden tändas, med 100 dagar kvar till sommar-OS i Paris.

Världsettan: "Känslan att det blir tuffare i år"

3 timmar sedan
Han vill hemskt gärna vinna en andra gång. Men i det längre perspektivet är veckans världscupfinal underordnad högsommarens besök i Versailles slottspark. OS är och förblir årets sportsliga höjdpunkt för Henrik von Eckermann.