Modo-målvakten Markus Olsson har hittats död.
Modo-målvakten Markus Olsson har hittats död. - Foto: TT

Försvunne Modo-målvakten Markus Olsson hittad död

Modos målvakt Markus Olsson, 20, försvann igår efter att ha gått från en nattklubb. Nu har han hittats död.


Det var sent under lördagskvällen som 20-årige Markus Olsson, målvakt i Modos A-lag, försvann spårlöst efter att ha sagt hej då till sina vänner vid restaurangen Allstar i Örnsköldsvik.

Enligt polisen ska 20-åringen ha lämnat restaurangen vid 01-tiden och sagt till sina vänner att han skulle gå hem.

– Vi misstänker inte att det är ett frivilligt försvinnande och har inlett en stor sökinsats, sade Johan Schlienger, kommunikatör hos polisen, tidigare till Nyheter24.

Nu bekräftar polisen att Markus Olsson hittats död. Han hittades i vattnet bara ett tiotal meter från restaurangen där han sade hejdå till sina vänner.

Just nu är det en stor insats med hundar och dykare i hamnen, och en kropp ska även ha tagits ur vattnet, enligt en vittnesuppgift till Expressen.

– Ja, det stämmer att en död person har hittats i vattnet. Det stämmer också att det är den försvunne Markus Olsson och hans anhöriga har underrättats, säger Kerstin Svedberg till Expressen.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Superdrama i Dortmund – vidare till semifinal

Två raka förluster: "Gäller att nollställa"

Efter två raka förluster gäller det att nollställa inför avgörandet, konstaterar Skellefteås lagkapten Jonathan Pudas. Och kanske undvika utvisningsbåset lite mer? Ja, det är ju en jättenyckel så klart, säger han.

Ny Frölundaseger – utjämnat i semifinalen

1 timme sedan
Skellefteå hade två matchbollar. Men Frölunda har räddat båda. Efter 3–1 i den sjätte semifinalen är det utjämnat i matchserien. Nu avgörs allt i Skellefteå på torsdag. Det går i rätt riktning hela tiden, säger Max Friberg till TV4 Play.

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

2 timmar sedan
Oscar Engsund har mottagit hot och hat efter övergången från Oskarshamn till HV71, berättar 30-åringen i en intervju med Barometern.

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

3 timmar sedan
Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

idag 19:00
Frida Kinhult har visat fin form på sistone, men nu missar hon veckans majortävling i Texas.