Det var jobbigare än han trodde.
1 av 3
Det var jobbigare än han trodde. - Foto: Fragbite
HeatoN.
2 av 3
HeatoN. - Foto: Fragbite
HeatoN.
3 av 3
HeatoN. - Foto: Fragbite

HeatoN om Fångarna på fortet: "Mycket jobbigare än det ser ut"

Nu är det Emil "HeatoN" Christensens tur att vara med i Fångarna på fortet. Men det är jobbigare än man tror, i alla fall om man får tro CS-legendaren.


På fredagen är det dags för Counter-Strike-legendaren Emil "HeatoN" Christensen att vara med i Fångarna på fortet, något han drömt om länge.

Det var riktigt kul faktiskt, det var ju en barndomsdröm man haft och alltid fantiserat om när man var yngre. Undrat hur det var att stå där och göra allt själv. Det var fantastiskt, säger han till Fragbite.

Men det var också betydligt jobbigare än vad han hade trott.

Jag var ju förkyld när jag var där också. Det var jobbigt faktiskt, riktigt jobbigt, men riktigt kul! Jag ska faktiskt säga att det är bra mycket jobbigare än det ser ut. Man sitter hemma och bara "orkar de ingenting eller vad håller de på med?", sen kommer man dit själv och så är det inte så jävla lätt. Men kul var det, säger han i intervjun.

På frågan om vilken spelare ur sin klan NiP som han hade tagit med har han en klar favorit.

– Jag måste svara Friberg på den, han hade ju vunnit åt oss. Friberg är — i alla fall enligt honom själv — bäst i världen på allt. Så han åker på den. Det blir lite upp till bevis för honom. GeT_RiGhT såg ju sådär ut på Wipeout, så vi skippar honom.

Bildkälla: Fragbite

Läs intervjun i sin helhet på här och se programmet i TV4 på fredag den 26 februari klockan 20:00.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Heja HeatoN?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

1 timme sedan

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

1 timme sedan
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.