Mest lästa

Real Sociedad vann hemma mot Cadiz

Yellu Santiago matchhjälte för Getafe

Getafe vann hemmamatchen mot Girona i La Liga i fotboll med 1–0.

Guruzeta fixade segern för Atlethic Bilbao mot Alaves

Atlethic Bilbao vann hemma mot Alaves i La Liga i fotboll med 2-0 (2-0). Gorka Guruzeta gjorde båda målen för Atlethic Bilbao i första halvleken.

Tungt för Inter – Napoli bröt fina vinstsviten

Inter har haft en stark period i Serie A i fotboll och inför matchen hemma mot Napoli hade laget tagit tio raka segrar. På söndagen tog det stopp och matchen på Giuseppe Meazza slutade 1-1 (1-0). Det var första poängtappet sedan den 29 december för Inter.

Makalös vändning av Bournemouth hemma mot Luton

Trots underläge lyckades Bournemouth ta tre poäng i matchen i Premier League i fotboll mot Luton på onsdagen. Efter 0-3 i halvtid slutade fajten med seger för Bournemouth hemma på Vitality Stadium med 4-3.

Barcelona fortsätter hålla nollan

Det fortsätter gå bra defensivt för Barcelona. Det blev nämligen 0-3 (0-1) när Atletico Madrid och Barcelona möttes på söndagen i La Liga i fotboll. Det betyder också att Barcelona har hållit nollan i fyra matcher i rad.

Jonathan Burkardt tvåmålsskytt när Mainz vann

Union Berlin avgjorde i andra halvlek mot Werder Bremen

Union Berlin vann hemmamatchen i Bundesliga mot Werder Bremen på lördagen. Matchen slutade 2-1 (0-0) efter att Union Berlin avgjort matchen i andra halvlek.

Augsburg fortsätter att vinna

Augsburg är svårslaget i Bundesliga i fotboll. Mot Wolfsburg borta på Volkswagen Arena på lördagen blev det seger igen. Laget vann med 3-1 (1-1) och har nu fyra segrar i rad.

Bayer Leverkusen fortsätter att vinna

Knapp seger för Brighton mot Nottingham Forest

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Brighton i matchen mot Nottingham Forest på American Express Community Stadium. Laget vann söndagens match i Premier League i fotboll med 1-0 (1-0). Ett oturligt självmål av Nottingham Forest blev matchavgörande.

Real Madrid vann hemma mot Celta Vigo

Real Madrid hade ledningen i halvtid mot Celta Vigo på hemmaplan på söndagen. Och 1-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 4-0 i matchen i La Liga i fotboll.

Llorente poängräddare på övertid för Roma mot Fiorentina

Obesegrade matchraden förlängd för Villarreal

Villarreal fortsätter vara svårslaget i La Liga i fotboll. I matchen mot Real Betis borta blev det seger med 3-2 (1-2). Det var åttonde matchen i rad utan förlust.

Verona sänkte Lecce – Michael Folorunsho matchhjälte

Arsenal toppar tabellen efter seger

Arsenal är ny serieledare i Premier League i fotboll efter hemmaseger med 2-1 (1-1) mot Brentford. Arsenal leder serien en poäng före Liverpool som dock har en match mindre spelad. Brentford ligger på 15:e plats i tabellen.

Borussia Dortmund höll undan och vann mot Werder Bremen

Bortalaget Borussia Dortmund tog greppet om matchen mot Werder Bremen i första halvlek, och ledde med 2-0 i paus. I andra halvlek kom Werder Bremen närmare, men matchen i Bundesliga i fotboll slutade 2-1 till Borussia Dortmund.

Red Bull Leipzig tog klar seger mot Darmstadt

Red Bull Leipzig startade bra i matchen mot Darmstadt på hemmaplan på lördagen. Och 1-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 2-0 i matchen i Bundesliga i fotboll.

Kryss på övertid för Bournemouth mot Sheffield United efter Unals mål

På övertid slog Enes Unal till och gjorde 2-2 och räddade en poäng för Bournemouth i mötet med Sheffield United i Premier League i fotboll på Vitality Stadium. Bortalaget hade ledningen med 1-2 i slutet av matchen, men Unals fullträff för Bournemouth gjorde att matchen på lördagen slutade oavgjort.

Kryss för Mönchengladbach och FC Köln

Lagen delade på poängen när Mönchengladbach och gästande FC Köln möttes i Bundesliga i fotboll, på lördagen. Matchen slutade 3-3 (1-1).