Mördande fotbollsspelaren frisläppt

Colombianske fotbollsspelaren, Javier Florez, är fri mot borgen.


Den mordmisstänkte fotbollsspelaren, Javier Florez, har enligt El Meridiano blivit släppt mot borgen medan domstolen går igenom mordanklagelserna.

Det var efter en förlustmatch i ett lokalt mästarskap i Colombia som Florez sköt ihjäl en man efter att ha blivit kallad för "urusel". Enligt vittnen sprang Florez från platsen efter skottlossningen men överlämnade sig kort därefter till myndigheterna.

Hans lagkamrater i klubben Atletico Junior de Barranquilla tycker naturligtvis att hela händelsen är väldigt tragisk.

– Jag vill inte prata om det. Det är en väldigt dyster nyheter för både oss och honom. Vi hoppas att allt löser sig på bästa möjliga sätt, säger lagkamraten César Fawcett till El Tiempo.

Sportchefen Julio Comesaa är även han väldigt skakad över incidenten.

– Jag beklagar bortgången som säkerligen har lämnat en familj i stor sorg. Jag vill inte säga något mer eftersom omständigheterna är fortfarande väldigt förvirrande för mig, säger Comesaa.

Den mördade mannen var en 32-årig bilmekaniker vid namn Israel Cantillo.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en missade chans: "Känns tomt"

Rödin: "En jäkla revansch"

1 timme sedan
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

1 timme sedan
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

1 timme sedan
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

2 timmar sedan
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

3 timmar sedan
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.