Sötchock: Beckham pussar sin dotter på kisscam

Fotbollslegendaren och modeikonen David Beckham får världen över mängder med kvinnor på fall men på en kisscam är det stjärnan själv som stjäler en kyss – av sin dotter Harper.


LOS ANGELES. David Beckham lade för några veckor sedan skorna på hyllan efter en lång och framgångsrik karriär. Världens mest kända fotbollsspelare hann representera bland annat Manchester United, Real Madrid och den engelska landslaget.

Trots sin pension kommer det förmodligen att ta en lång tid innan fotbollslegendaren, som är gift med Spice Girls-stjärnan Victoria Beckham, försvinner från rampljuset.

Ett mycket gulligt klipp från en Los Angeles Kings-match har spridits stort över internet det senaste dygnet. En så kallad kisscam letar sig igenom publiken och vissa utvalda personer uppmanas att inför alla åskådarna ge varandra en puss.

Efter ett antal personer fått pussa varandra dyker plötsligt David och dottern Harper Beckham upp på storbildsskärmen och till hela stadions förtjusning ger superstjärnan sin lilla dotter en puss på kinden. 

Det är inte så konstigt att klippet har spridit sig – världens kanske snyggaste man som pussar världens kanske sötaste barn kan inte bli annat än succé.

Beckhams söta puss

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!