Liverpool-ryktena har blossat upp igen.
1 av 4
Liverpool-ryktena har blossat upp igen. - Foto: tt bild/montage
Zlatan efter att ha fått skinkmacka mot Chelsea.
2 av 4
Zlatan efter att ha fått skinkmacka mot Chelsea. - Foto: bildbyrån
Funderar han på att lämna PSG?
3 av 4
Funderar han på att lämna PSG? - Foto: tt bild
Engelska experter tror det.
4 av 4
Engelska experter tror det. - Foto: tt bild

Händer det här på riktigt – är Zlatan på väg till Liverpool?

Nytt uttalande blåser liv i ryktet på allvar!


I mars började rykten surra om att Zlatan Ibrahimovic var på väg till Liverpool. Nu har nya rykten blossat upp efter att att PSG:s ägare Nasser Al-Khelafi har uttalat sig om anfallet i klubben.

Edison Cavani är en spelare jag verkligen gillar. Han älskar Paris och Paris älskar honom, säger Al-Khelaifi till Le Parisien, enligt Metro UK.

Engelska experter tolkar det här uttalandet som att PSG är beredda att släppa Zlatan, så länge de kan behålla Cavani. Bland annat har den respekterade nyhetessajten Liverpool Echo dragit just den här slutsatsen.

Enligt Metro UK ska PSG vara beredda att släppa Zlatan till "The Reds" till priset av 18 miljoner pund.

"Borde stängt av mig längre"

Nyligen blev Zlatan avstängd i fyra matcher efter att ha kallat Frankrike för ett "skitland". Zlatan svarade då på Instagram genom att skriva att han önskade att de stängt av honom längre, så att han skulle få lite semester. Ingenting man säger om man verkligen vill stanna i en klubb, eller?

/
/
/
PSG
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du Zlatan går till Pool?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

1 timme sedan
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

2 timmar sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

2 timmar sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

3 timmar sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

idag 11:09
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.