1 av 2
- Foto: Youplay
2 av 2
- Foto: Youplay

Firar sitt snygga mål – då hände det sjuka

En spelare har blivit avstängd och fått böta för att han gjorde en målgest i Zlatans ära. Det här är riktigt underligt.


Anfallaren Lofti Dif som spelar för CA Batna i Algeriets andradivision har blivit avstängd av sin klubb och fått böter efter en målgest han gjorde i en match i helgen.

Han lyfte på matchtröjan och visade upp en tröja med texten "Ici C Paris" (väldigt likt PSG:s Ici c'est Paris), och hans lagkamrater var snabbt framme och försökte dölja texten.

– Jag gjorde bara som Zlatan gör, säger han enligt Le Parisien.

Bildkälla: Youplay

Spelaren själv hävdar att det inte är något politiskt motiv i hans tröja, och att han bara är en supporter av PSG och Zlatan Ibrahimovic.

– Jag har inget gemensamt med dem och det som hände där har inget med mig att göra alls. Det är bara för att jag gillar Zlatan Ibrahimovic, säger Dif enligt Le Parisien.

/
PSG
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Sjukt att han blev avstängd?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Uppgifter: Hirscher siktar på comeback

Forsberg med matchavgörande målet: "En specialare"

1 timme sedan
Filip Forsberg fortsätter leverera för sitt Nashville Predators i NHL-ishockeyn. I den andra åttondelsfinalen mot Vancouver gjorde svensken det matchavgörande målet, och segern gör att Nashville utjämnar serien till 1–1 i matcher. Det var en specialare hemifrån Åkerö-rinken, säger Forsberg till Aftonbladet.

Florida vann efter galna räddningar

3 timmar sedan
Två spektakulära ingripanden i målburen var den stora snackisen efter att Florida besegrade Tampa Bay med 3–2 i förlängning i den andra matchen mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet.

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

idag 04:50
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

idag 03:18
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.