Bra poolparty hos Jon Olsson.
Bra poolparty hos Jon Olsson. - Foto: Instagram/Jon Olsson

Stjärnans hus slutar aldrig att förvåna – kolla in det kamouflagefärgade huset

Följ med på en rundtur i det sjukaste huset som du sett.


Freestyleåkaren Jon Olsson har varit skadad ett tag men är nu på väg tillbaka. Och det verkar som att han haft ett bra ställe att rehaba på under sin skadeperiod. Under en video-rundtur i stjärnan och flickvännen, Janni Delérs hus så får du uppleva ett galet hus.

Förhoppningarna på rundturen är stora efter att det första man får se är ett hus som är målat i kamoufluage. Ja du läste rätt, i kamouflage. Det ser du inte varje dag.

– Jag gillar kamouflage, så jag tänkte varför inte måla det? Sen sa jag till mig själv att det nog skulle vara korkat, men då sa Jannis pappa: "Varför målar ni inte huset i camoflage?". Det är din pappas fel, säger Olsson i videon.

Du blir däremot inte besviken efter den ståtliga entrén. Huset verkar aldrig ta slut. Helt plötsligt är du på en ny våning, eller ute vid poolen som först ser väldigt smutsig ut. Men Olsson förklarar:

– Poolen är ren, den är inte smutsig, alla tror att vi måste tvätta poolen men den har gula klinkers som gör att vattnet ser grönt ut. Det är på en hög lista av saker vi vill göra, säger Olsson.

När du tror att allt är klart så har tydligen paret en grym takterass med en utsikt som du nog också skulle vilja ha.

Du kan se hela rundturen i klippet nedan.

Om du vill se något mer sjukt så kan du kika in Zlatans senaste reklamfilm med Zlatan som bara är för grym.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja bo här?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Förlorade benet i Hamas attack – ska spela EM

1 timme sedan

Apple nära rättigheterna till nya klubblags-VM

1 timme sedan
Teknikjätten Apple ska vara nära ett avtal med Fifa om TV-rättigheterna till nästa års klubblags-VM, enligt New York Times.

Svensken återupptog karriären – hos CL-mästaren

1 timme sedan
Från målvaktstränare i Alingsås – till målvakt hos Champions League-mästaren Magdeburg. Mikael Aggefors, 39, är tillbaka i hetluften igen.

Nyberg klar som domare i fotbolls-EM

2 timmar sedan
Herrlandslaget tog sig inte till fotbolls-EM i sommar, men en svensk domartrio får i alla fall göra resan till Tyskland. 35-årige huvuddomaren Glenn Nyberg är tillsammans med sina assisterande domare Andreas Söderkvist och Mahbod Beigi uttagna till EM, som inleds den 14 juni, skriver Aftonbladet.

Stark bästa svenska – nära OS efter majorsuccén

3 timmar sedan
Maja Starks andraplats i årets första major, Chevron Championship, innebar samtidigt ett jättekliv mot OS i Paris. På världsrankningen klättrar Stark från 46:e till 28:e plats och hon är nu bästa svenska – precis före 29:an Linn Grant.

McDavid historisk – fem assist i målfesten

3 timmar sedan
Det blev en målfest när Edmonton Oilers vann med 7–4 mot Los Angeles Kings i den första NHL-åttondelen – mycket tack vare Connor McDavid.