Ibra och Mourinho återförenas!
1 av 2
Ibra och Mourinho återförenas! - Foto: Bildbyrån
50 mål för PSG förra säsongen. Hur många nitar han i United?
2 av 2
50 mål för PSG förra säsongen. Hur många nitar han i United? - Foto: Bildbyrån

Zlatan och Mourinho ska lyfta United: "Vi är vinnare och vi kommer vinna"

Zlatan Ibrahimovic har presenterats för sin nya klubb och sagt sina första ord som Manchester United-spelare.


I går bekräftade Zlatan Ibrahimovic själv att han är klar för Manchester United. I dag genomförde han den obligatoriska läkarundersökningen efter att ha anlänt till Old Trafford i en helikopter, och skrev därefter på sitt kontrakt med klubben.

Nu har han också sagt sina första ord som Manchester United-spelare.

– Jag är otroligt exalterad. Nu har vi kommit hit och nu börjar det hårda arbetet. Jag bara väntar på första träningen och att få träffa grabbarna, säger Zlatan.

En person som varit extra viktig i hela affären är förstås den nye United-tränaren José Mourinho, som har ett förflutet med Zlatan sedan tiden i Inter.

– Vi har bara bra minnen. Det var dock bara en säsong, men vi vann vinna och hade kul ihop. Jag lärde mig mycket och fick chansen att lära känna honom som person, inte bara som tränare. Det är bara positiva saker jag har att säga. Vi är båda vinnare, vi vill vinna och vi kommer vinna, säger Ibrahimovic.

Se hela första intervjun med Zlatan som Manchester United-spelare nedan.

Läs också Christofer Rahmners krönika efter övergången – där han spekulerar i att Wayne Rooney inte får plats i Uniteds lagbygge längre.

Vill du läsa fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

3 timmar sedan

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

3 timmar sedan
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.