Jose Mourinhos dotter la under tisdagen upp en bild på sin Twitter och efter det har det diskuteras febrilt om det är Pogbas namn som syns på tavlan.
1 av 4
Jose Mourinhos dotter la under tisdagen upp en bild på sin Twitter och efter det har det diskuteras febrilt om det är Pogbas namn som syns på tavlan. - Foto: BILDBYRN / REUTERS
Om United vill ha stjärnan lär de behöva punga upp 1.2 miljarder kronor enligt The Guardian.
2 av 4
Om United vill ha stjärnan lär de behöva punga upp 1.2 miljarder kronor enligt The Guardian. - Foto: BILDBYRN / REUTERS
Pogba lämnade United som bosman 2012.
3 av 4
Pogba lämnade United som bosman 2012. - Foto: BILDBYRN / INSIDEFOTO
Men ryktas nu alltså vara på väg tillbaka.
4 av 4
Men ryktas nu alltså vara på väg tillbaka. - Foto: BILDBYRN / REUTERS

Mourinhos fru kan avslöjat pappans planer – ser du detaljen i bakgrunden?

Mourinhos fru la upp en bild på Twitter som nu har fått Manchester United-supportrarna att hoppas på storstjärnans återkomst.


Paul Pogba gick som bosman 2012 från Manchester United till Juventus. Väl där exploderade Pogba och blev den superstjärnan han är i dag. Det har gjort att United länge suktat efter att värva tillbaka honom, en jakt som intensifierats den senaste tiden. Och efter den här bilden lär det ta mer fart.

Innan klubben åkte på försäsongsläger i Kina på tisdagen la Jose Mourinhos fru upp en bild på sin Twitter. Bilden föreställde en trött Mourinho i vad vi kan anta är på klubbens träningsanläggning Carrington.

I bakgrunden skymtas en whiteboard-tavla med flera United-spelares namn men texten är väldigt suddig och oklar. Och just därför har bilden nu lett till att United-fansen nu diskuterar febrilt om det är den nuvarande Juventus-spelarens namn eller inte på tavlan.

Det är väldigt svårt att se, men ta en titt och avgör själv.


Bildkälla: Twitter

Supportrarna är väldigt engagerade och verkar lägga ner mycket tid på att undersöka.


Bildkälla: Twitter

Medan vissa är övertygade om att det är Pogbas namn på tavlan så tror andra helt tvärtom.


Bildkälla: Twitter

Om nu den franska stjärnan rör sig till Manchester United lär klubben behöva slänga upp cirka 1.2 miljarder kronor enligt den engelska tidningen The Guardian.

Det har varit en kostsam sommar för United, de har även lagt mycket pengar på en viss Zlatan Ibrahimovic som drar in enorma summor med sitt nya kontrakt.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det Pogbas namn på tavlan?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

1 timme sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

1 timme sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

2 timmar sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

2 timmar sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

3 timmar sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

3 timmar sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.