Mr 100% drömmer om England

Landslagsmeriterade Markus Jonsson flyttar gärna till England. Men han förnekar samtidigt att han är nära Queens Park Rangers.


Högerbacken Markus Jonsson lämnar AIK eftersom kontraktet går ut. Det var tidningen Daily Mirror som sent under måndagen påstod att QPR-tränaren Paul Hart var nära sitt första nyförvärv.

- Jag har inte hört någonting om det, säger Jonsson till Eurosport på tisdagen,

Förutom Queens Park Rangers nämns även West Bromwich och Preston, och även spel i Norge har varit aktuellt tidigare.

- Jag vet att min agent har jobbat med några klubbar som ligger i den övre delen av tabellen. All heder åt den norska ligan, men det hade varit intressant att testa en lite högre nivå. Att spela i ett lag som har en liten chans att gå upp i Premier League hade varit roligt.

Den 28-årige Jonsson kallas för Mr 100% av fansen tack vare hans fina facit vid straffar. I AIK är det tänkt att Martin Lorentzon, som snart anläder från Assyriska, ska ta högerbacksplatsen hos de svenska mästarna.

AIK
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark bästa svenska – nära OS efter majorsuccén

McDavid historisk – fem assist i målfesten

Det blev en målfest när Edmonton Oilers vann med 7–4 mot Los Angeles Kings i den första NHL-åttondelen – mycket tack vare Connor McDavid.

Åhman och Hellvig historiska nya världsettor

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, fortsätter skriva historia.

Nylander mystiskt borta i slutspelet

idag 02:02
Storstjärnan William Nylander har missat Torontos två första matcher i NHL-slutspelet. Det är ännu oklart varför.

Serie A: Inter säkrade titeln i Milanoderbyt

igår 22:48
Frågan var inte om utan när Inter skulle säkra klubbens 20:e ligaseger. Tillfället valdes med utsökt känsla. Hemma på ett fullsatt San Siro mot främsta rivalen Milan. Inter vann med 2–1.

Rögle kvitterar i SM-finalserien – Pudas skadad

igår 21:44
Rögles backbjässe Lian Bichsel såg till att utjämna SM-serien i ishockey med matchens enda mål. För Skellefteå blev det en dubbel förlust. Lagkaptenen Jonathan Pudas kan bli borta resten av finalserien efter en huvudskada.