Jimmy Durmaz nätade för MFF. - Foto: SCANPIX
Dahlin var verkligen inte glad efter matchen.
Dahlin var verkligen inte glad efter matchen. - Foto: SCANPIX
Här styr Gunnar Thorvaldsson in bollen i mål - med armen.
Här styr Gunnar Thorvaldsson in bollen i mål - med armen. - Foto: SCANPIX
"Peking" vann med 3-2.
4 av 5
"Peking" vann med 3-2. - Foto: SCANPIX
5 av 5
Domaren Michael Lerjeus (t.h.) visar en arg Johan Dahlin det gula kortet efter "Pekings" 1-0-mål. - Foto: SCANPIX

Domarmissarna sänkte MFF: "Vi förtjänar mer"

Ett handsmål och ett felaktigt bortdömt mål. Malmö FF hade verkligen inte domarna med sig när de åkte på en tung 2-3-förlust borta mot IFK Norrköping.

IFK Norrköping - 3 - 2 - Malmö FF

Målskyttar, IFK Norrköping: 1-0 (21) Gunnar Thorvaldsson, 2-1 (80) Gunnar Thorvaldsson, 3-1 (89) James Frempong.

Målskyttar, Malmö FF: 1-1 (52) Jimmy Durmaz, 2-3 (90) Jiloan Hamad.

Varningar, IFK Norrköping: Andreas Johansson, Shpetim Hasani.

Varningar, Malmö FF: Johan Dahlin, Pontus Jansson, Jiloan Hamad, Jimmy Durmaz.

Publiksiffra: 8 079, Nya Parken.

Domare: Michael Lerjeus.

Matchens lirare?

Vem tyckte du var matchens lirare? Rösta här och tävla om biljetter, VIP-resa och äran att dela ut priset till matchens bästa spelare i Sverige - Frankrike i sommarens EM.

Vill du bli Nyheter24:s EM-reporter?

Nextinfootball.se kan du tävla och vinna jobbet.

Kör igång direkt!

NORRKÖPING. Det blev en riktig nagelbitare på Nya Parken när IFK Norrköping drabbade samman med Malmö FF. Till slut kunde dock hemmalaget - efter lite hjälp av domaren Michael Lerjeus - knipa trepoängaren och klättra till en femteplats.

– Jag tycker att vi inte förtjänar att förlora den här matchen, säger MFF-tränaren Rikard Norling till Canal Plus direkt efter matchen.

Gästernas stora otur började efter 21 minuters spel, då Gunnar Thorvaldsson spräckte nollan. Men bollen tog faktiskt på islänningens hand innan den hittade sig in bakom bortamålvakten Johan Dahlin, som var helt rosenrasande på domaren.

MFF kom dock tillbaka i den andra halvleken genom Jimmy Durmaz. Och med drygt 20 minuter kvar att lira lobbade även Jiloan Hamad in 2-1 bakom Abbas Hassan - men blåstes felaktigt av för offside. I stället kunde Thorvaldsson göra sitt andra mål för kvällen, innan James Frempong drygade ut till 3-1 strax innan fulltid.

"Vi förtjänar poäng"

Dramatiken slutade dock inte där och bara sekunderna senare fick Hamad äntligen göra sitt mål. Men då var det alldeles för sent och det guldtippade MFF fick lämna Nya Parken utan några poäng.

– Vi förtjänar minst en poäng och kanske mer till och med, säger bortatränaren besviket.

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

Tidigt i kvalet inför formel 1-sprinten i Shanghai blev det rödflagg för en gräsbrand bredvid banan, som dock släcktes snabbt.

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

Julian Nagelsmann kommer att leda Tyskland under VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

Topptrion i Pekings halvmaraton diskas och fråntas sina medaljer, meddelar arrangören. Hemmalöparen He Jien vann – efter att ha vinkats fram av en trio konkurrenter på upploppet.