Nyheter24

tors 17 april 2014

TIPSA OSS!
Stor intervju
6 bilder
 
 • Djurgarden, Fotboll, Magnus Pehrsson, Dif

  Magnus Pehrsson berättar för Nyheter24 att han gjorde "ett felsteg" när han var liten och tyckte att AIK var ett bra lag.

  Foto: Jens Lindqvist
 • Magnus Pehrsson, Dif, Fotboll, Djurgarden

  Pehrsson kom till Djurgården våren 2011.

  Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
 • Djurgarden, Magnus Pehrsson, Dif, Fotboll

  Han hoppas att Djurgården ska kunna avancera i tabellen den här säsongen.

  Foto: MARCUS ERICSSON / BILDBYRÅN
 • Magnus Pehrsson, Fotboll, Dif, Djurgarden

  Under sin tid i danska Ålborg hann han med att ta laget till åttondelsfinal i Europa League.

  Foto: Bildbyrån / Daniel Stiller
 • Magnus Pehrsson, Dif, Djurgarden, Fotboll

  Som 26-åring tvingades Pehrsson lägga skorna på hyllan efter en besvärlig knäskada.

  Foto: Sšren Andersson/Bildbyrån
 • Magnus Pehrsson, Dif, Djurgarden, Fotboll

  Pehrsson tror att han, med sin unga ålder och erfarenhet, skulle kunna "räcka en bit" även utanför Sverige som tränare.

  Foto: Jens Lindqvist

Pehrsson: "Jag var AIK:are när jag var liten"

Nyheter24 har träffat Djurgårdens tränare Magnus Pehrsson som berättar om varför Daniel Sjölund inte fick vara kvar i klubben, att han hade blivit en mångårig landslagsspelare om han inte skadat sig och att han var en oengagerad AIK:are när han var tio år gammal.

STOCKHOLM. Mycket vatten har runnit under broarna sedan Djurgården tog SM-gulden 2002, 2003 och 2005. 

När antagonisten AIK vann SM-guld 2lax9 fick Djurgården spela kval mot Assyriska för att klara sig kvar. Då räddade profilen Mattias Jonson kvar laget i allsvenskan med ett mål i förlängning – i samma match som den älskade Jan Tauer troligen sin bästa insats i Djurgårdströjan någonsin. 

Sedan dess har klubben placerat sig säkert ovanför strecket – men inte mycket mer än så. Men 2013 kommer Djurgården klättra uppåt i tabellen. I alla fall om man får tro lagets tränare 36-årige Magnus Pehrsson som tycker att truppen ser betydligt bättre ut än tidigare.

– Jag tycker att vi har en mer balanserad trupp. Den är ännu bättre komponerad, säger han till Nyheter24 och fortsätter sitt resonemang om vad som talar för Djurgården i år.

"Vi har fått mer erfarenhet"

– Vi har ett antal unga spelare nu som har spelat ett år nu och har fått en erfarenhet och en mognad som är bättre än förra året. Vi har inte så många spelare som behöver ett år eller några månader där de ska lära sig hur vi tränar, hur vi spelar i Djurgården eller för att komma tillrätta i Stockholm. Det i kombination med att jag tycker att de rekryteringar vi har gjort har passat väldigt bra in i sättet vi vill spela gör oss bättre.

Är det någon som kan livet i Djurgården och Stockholm så är det Pehrsson. Som spelare kom han till klubben redan som 18-åring och hade två sejourer i Dif. Våren 2011 kom han återigen tillbaka till Kaknäs för att klä i sig rollen som manager.

Du har ju återvänt till Djurgården som spelare och nu då som tränare här, var du Djurgårdare när du var liten?

– Nej, det var jag inte.

Hade du någon klubbtillhörighet då?

– Jag har aldrig följt ett lag och det gör jag inte utanför Sverige heller. Men när jag var riktigt liten så gjorde jag ett litet felsteg där och tyckte att AIK var en bra klubb. Men jag har aldrig varit på Råsunda och följt AIK. Vad kan jag har varit då? Tio år. Det var mer det man sa i skolan. Jag har känt mig väldigt obunden sådär men sedan är det klart, jag tror att jag gjorde sju år som spelare och är inne på andra året som ledare, plus att jag var anställd av Dif i två år när jag jobbade nere i Åtvidaberg. I en tredjedel av mitt liv har jag jobbat för Djurgården och det är klart att jag är Djurgårdare. 

Han är noga med att försäkra Djurgårdsfansen om vilken klubb som ligger närmast hjärtat. 

Skulle det vara omöjligt för dig i framtiden att träna AIK eller Hammarby?

– Ja, som det känns i dag.

En spelare som nyligen gjorde "den förbjudna flytten" mellan de tre Stockholmsklubbarna var Kennedy Igboananike i Djurgården som har lämnat för AIK. När Helsingborgs sportchef Jesper Jansson gjorde samma flytt från AIK till Djurgården till den allsvenska säsongen 1996 tvingades Jansson att flytta från sin lägenhet efter hot. 

Hur ser du på att Kennedy gick till AIK?

– Det är ju inte många spelare som har gått mellan AIK och Djurgården och tvärtom. Det är ju som det är. En spelare får göra precis som han vill, men jag tror att vi med våra supportrar, skulle ha svårt att värva en spelare från AIK. Om det är omvänt, det kan inte jag svara på men det kan man väl ana. 

Som spelare hann Pehrsson precis få fart på sin karriär och bli uttagen i landslaget när han drabbades av en knäskada. Samma knäskada som två år senare tvingade honom att lägga skorna på hyllan vid 26 års ålder. Det var sista punkten på en karriär som kunde blivit så mycket mer. 

Kan du känna bitterhet över den skadan?

– Ja, det är klart man gör det. Det är inte så att jag i dag går omkring och är bitter över det men när du frågar tänker man ju tillbaka och man hade önskat att skadan inte hade kommit. Jag tror att jag hade varit en landslagsspelare. Det tror jag att jag hade grejat under några år och jag tror att jag hade spelat internationellt med den kvalité som jag hade som spelare.

När Djurgårdens tränare tänker tillbaka på sin spelarkarriär är det just det faktum att han hann bli uttagen i landslaget som är den största fjädern i hatten för honom. 

– Bästa minnet är väl det som inte blev ett minne. Det var landslagsuttagningen. Jag fick aldrig spela den landskampen men jag blev uttagen och hade ju spelat landskampen. Ironiskt nog så, den skadan som gjorde att jag inte kunde spela den matchen, var också den som gjorde att jag fick lägga ner min karriär två år senare. Jag gjorde en väldigt bra säsong 2001 och nådde till landslaget. Det var toppen av min karriär.

I stället drog Pehrsson tidigt igång sin karriär som tränare. Redan säsongen efter, 2004, slutade han som spelare och blev assisterande tränare i Åtvidaberg. 2006 tog han upp Sirius från division 1 till superettan via kvalspel – något som han själv säger är det bästa minnet i hans tränarkarriär 

– Det handlar om att vinna, säger Pehrsson om säsongen då Sirius vann 18 av 28 matcher. 

2008 tränade han Gais och under 2009 och 2010 den danska klubben Ålborg, som han bland annat förde till åttondelsfinal i Europa League. 

Med den erfarenheten i bagaget är det svårt att förstå att Magnus Pehrsson bara är 36 år gammal. 

Att du slog igenom i tränarkarriären så ung, är det något som ger dig större förutsättningar inom fotbollen?

– Ja, om man skapar resultat. Jag fattar ju att jag har ett intressant CV och har en viss erfarenhet, trots att jag fortfarande är den yngsta allsvenske tränaren. Jag betraktas inte som en nybörjare även om det är klart att jag har kollegor som har jobbat den dubbla tiden och mer än det. Det har jag en väldig respekt för, för jag tror att jag kommer att vara en bättre tränare om tio år. Gör jag resultat samtidigt som jag har ett intressant CV och är ung så tror jag att det skulle räcka en bit, även utanför Sverige. Om jag nu skulle vilja det.

En sak är säker – Magnus Pehrsson tvivlar inte på sig själv och sin egen förmåga.


Magnus Pehrsson, Djurgarden, Dif, Fotboll


KOMMENTARER

Fler sportnyheter


4 bilder
 
 • Allsvenskan, Derbyfest, Djurgarden, Gustav Fridolin, Tele2 arena, Kampanj, Derby, AIK, Stockholm, Stockholmsderby, Fotboll

  Gustav Fridolin ställer sig bakom "Derbyfest – ja, tack!".

 • Kampanj, Derby, Stockholmsderby, Gustav Fridolin, AIK, Allsvenskan, Stockholm, Derbyfest, Tele2 arena, Fotboll, Djurgarden

  Häng med du också – och dela den här bilden i sociala medier.

 • Allsvenskan, Stockholmsderby, AIK, Djurgarden, Kampanj, Fotboll, Derby, Tele2 arena, Derbyfest, Gustav Fridolin, Stockholm

  Gustav Fridolin, Miljöpartiets språkrör.

 • Stockholm, Kampanj, Derby, AIK, Fotboll, Gustav Fridolin, Stockholmsderby, Derbyfest, Djurgarden, Tele2 arena, Allsvenskan

  Fridolin är AIK-supporter.

0

Gustav Fridolin: "Vissa kidnappar läktaren för sina privata manliga aggressioner"


4 bilder
 
 • Stockholm, Derbyfest, Panajotis Dimitriadis, Allsvenskan, Stockholmsderby, Djurgarden, Derby, Fotboll, AIK, Tele2 arena

  Panajotis Dimitriadis stödjer "Derbyfest – ja, tack!" inför sitt första derby.

 • Derbyfest, Tele2 arena, Stockholmsderby, Djurgarden, AIK, Derby, Allsvenskan, Stockholm, Fotboll, Panajotis Dimitriadis

  Häng med du också – och dela den här bilden i sociala medier.

 • Fotboll, Allsvenskan, Derby, Stockholm, Djurgarden, Panajotis Dimitriadis, Derbyfest, Stockholmsderby, AIK, Tele2 arena

  Dimitriadis har AIK som moderklubb.

 • Derbyfest, Stockholmsderby, Derby, Tele2 arena, AIK, Djurgarden, Fotboll, Panajotis Dimitriadis, Allsvenskan, Stockholm

  Förra säsongen spelade han för Brommapojkarna.

0

AIK:s nyförvärv om rivaliteten: "Viktigt att det inte går överstyr"4 bilder
 
 • hat, Rivalitet, Allsvenskan, Stockholmsderby, Derby, Derbyfest, Tele2 arena, AIK, Stockholm, Johan Segui, Djurgarden

  Johan Segui går med i Nyheter24:s kampanj.

 • Tele2 arena, AIK, Allsvenskan, Johan Segui, Stockholmsderby, Djurgarden, Stockholm, Derbyfest, hat, Rivalitet, Derby

  Häng med du också – och dela den här bilden i sociala medier.

 • Johan Segui, Rivalitet, Stockholm, Derbyfest, Djurgarden, Allsvenskan, Derby, Tele2 arena, Stockholmsderby, AIK, hat

  Han marscherade tillsammans med AIK-supportrar till det senaste derbyt på Tele2 Arena.

 • Stockholm, AIK, hat, Johan Segui, Stockholmsderby, Djurgarden, Allsvenskan, Derby, Tele2 arena, Rivalitet, Derbyfest

  Djurgården och AIK möts på Tele2 Arena 16 april.

10

AIK:s ordförande om läktarklimatet: "Hat är en enklare känsla"

Johan Segui, AIK Fotbolls ordförande, tror att hatet på läktarna är en generationsfråga.
– Ju yngre man är desto viktigare är hatet, tror man, säger han till Nyheter24.


 • Justice for the 96, Minnesceremoni, 25 år, Don't buy the sun, Anfield Road, Liverpool FC, Hillsborough, The Sun

  Minnesplatsen utanför Anfield.

 • Hillsborough, 25 år, Liverpool FC, Minnesceremoni, Don't buy the sun, Justice for the 96, Anfield Road, The Sun

  Det var i matchen mellan Liverpool och Nottingham Forest som katastrofen inträffade.

 • Justice for the 96, Liverpool FC, 25 år, The Sun, Hillsborough, Minnesceremoni, Anfield Road, Don't buy the sun

  Totalt dog 96 personer.

 • Minnesceremoni, 25 år, Don't buy the sun, Liverpool FC, Justice for the 96, Anfield Road, Hillsborough, The Sun

  Händelsen kom att ändra engelsk fotboll.

 • Justice for the 96, Liverpool FC, Don't buy the sun, 25 år, Minnesceremoni, Hillsborough, The Sun, Anfield Road

  Någon dag efter katastrofen utanför Hillsborough.

 • Liverpool FC, 25 år, Hillsborough, Anfield Road, Don't buy the sun, The Sun, Justice for the 96, Minnesceremoni

  Sedan dess har Liverpool kämpat för rättvisa.

 • Justice for the 96, Don't buy the sun, Liverpool FC, Minnesceremoni, The Sun, Anfield Road, Hillsborough, 25 år

  Supportrarna anklagades för att ha orsakat olyckan – vilket förenade staden Liverpool.

 • Justice for the 96, Liverpool FC, Anfield Road, Don't buy the sun, 25 år, Hillsborough, The Sun, Minnesceremoni

  Liverpool-profilerna Steven Gerrard och Jamie Carragher under minnesceremonin för fem år sedan.

 • The Sun, 25 år, Anfield Road, Don't buy the sun, Liverpool FC, Minnesceremoni, Justice for the 96, Hillsborough

  Tidningen The Sun bojkottas i Liverpool sedan tidningen anklagat supportrarna för diverse hemskheter när olyckan inträffade.

 • Minnesceremoni, Justice for the 96, The Sun, Anfield Road, Don't buy the sun, Hillsborough, Liverpool FC, 25 år

  Anne Williams kämpade fram till sin död ifjol för rättvisa åt sin son och offren. Här är hon på plats under sin sista minnesceremoni förra året.

 • Justice for the 96, Don't buy the sun, Minnesceremoni, Hillsborough, The Sun, Liverpool FC, 25 år, Anfield Road

  En supporter utanför Anfield.

 • 25 år, Liverpool FC, The Sun, Hillsborough, Minnesceremoni, Justice for the 96, Anfield Road, Don't buy the sun

  Don't buy "The Scum".

 • Justice for the 96, The Sun, Hillsborough, 25 år, Minnesceremoni, Anfield Road, Don't buy the sun, Liverpool FC

  Under FA-cupsemifinalen mellan Arsenal och Wigan förra helgen lämnades 96 platser tomma tillsammans med Liverpool-halsdukar.

 • 25 år, Hillsborough, Liverpool FC, Don't buy the sun, The Sun, Minnesceremoni, Anfield Road, Justice for the 96

  Anfield Road innan Liverpool mot Manchester City förra helgen.

 • Minnesceremoni, Justice for the 96, The Sun, Don't buy the sun, Anfield Road, Hillsborough, Liverpool FC, 25 år

  Under samma match.

 • Liverpool FC, 25 år, Justice for the 96, Minnesceremoni, Don't buy the sun, The Sun, Hillsborough, Anfield Road

  Utanför Anfield hängde man upp halsdukar och tröjor från många olika lag.

 • Minnesceremoni, The Sun, Justice for the 96, Hillsborough, Liverpool FC, Don't buy the sun, 25 år, Anfield Road

  Här höll Reading-fans upp Liverpool-halsdukar under förra helgen.

 • Justice for the 96, Don't buy the sun, 25 år, Anfield Road, Hillsborough, The Sun, Minnesceremoni, Liverpool FC

  Liverpools förre tränare Rafa Benitez har engagerat sig för kampen för rättvisa.

 • 25 år, Anfield Road, Minnesceremoni, Hillsborough, Liverpool FC, The Sun, Justice for the 96, Don't buy the sun

  Manchester United-legendaren Bobby Charlton med 96 rosor.

 • Anfield Road, Liverpool FC, Don't buy the sun, Minnesceremoni, Hillsborough, The Sun, Justice for the 96, 25 år

  Ett Everton-fan uppmanar folk att inte köpa The Sun.

 • Anfield Road, Don't buy the sun, Liverpool FC, Hillsborough, Minnesceremoni, Justice for the 96, 25 år, The Sun

  Många tårar har fällts genom åren.

 • 25 år, Don't buy the sun, Anfield Road, The Sun, Justice for the 96, Minnesceremoni, Hillsborough, Liverpool FC

  Det här är från minnesceremoni för fem år sedan.

 • Minnesceremoni, Justice for the 96, Don't buy the sun, Hillsborough, Liverpool FC, Anfield Road, 25 år, The Sun

  Liverpools supportrar tackade Evertons dito för deras stöd med texten "THANKS" under vårmatchen 2013.

 • Justice for the 96, Minnesceremoni, The Sun, 25 år, Don't buy the sun, Anfield Road, Liverpool FC, Hillsborough

  Goodison Park hedrar också offren.

 • Liverpool FC, Hillsborough, Minnesceremoni, 25 år, Anfield Road, Don't buy the sun, Justice for the 96, The Sun

  "Justice for the 96".

41

25 år, 25 gripande bilder – Justice for the 96

På dagen för 25 år sedan skulle Liverpool möta Nottingham Forest i semifinal i FA-cupen. Det slutade med att 96 Liverpool-supportrar dog i en tragisk olycka och klämdes ihjäl.4 bilder
 
 • Jeff Francoeur, Dov, Practical joke, Baseboll, Jorge Reyes, Skämt, El Paso Chihuahuas, Lögn, Prank

  Jeff Francoeur lurades till att tro att hans lagkamrat var döv.

 • El Paso Chihuahuas, Practical joke, Dov, Prank, Skämt, Jorge Reyes, Baseboll, Jeff Francoeur, Lögn

  Laget gjorde en film där de förklarade skämtet.

 • Lögn, Prank, Jeff Francoeur, Dov, El Paso Chihuahuas, Skämt, Jorge Reyes, Baseboll, Practical joke

  Jorge Reyes, som låtsades vara döv.

 • Dov, Jeff Francoeur, Practical joke, Prank, El Paso Chihuahuas, Jorge Reyes, Baseboll, Skämt, Lögn

  Filmen spelades upp för en förvånad Francoeur.

0

Basebollspelaren trodde att lagkamraten var döv – i en månad

Många idrottslag tycker om att utföra practical jokes. Det här kan vara ett av de mest framgångsrika och framförallt längst pågående någonsin.

1 bild
 
 • Allsvenskan, Djurgarden, Helsingborg

  Jesper Jansson, t.v, ifrågasätts av supportrar efter sitt uttalande.

24

Fans rasar mot Helsingborg: "Sjuka jävla människa"

Beskedet om att matchen mellan Helsingborg och Djurgården inte spelas om – utan slutar 1-1 – välkomnades av de allra flesta under måndagen. Men många är de som har reagerat på att Helsingborg "behöver betänketid" om huruvida de ska överklaga beslutet eller inte.

4 bilder
 
 • Djurgarden, Allsvenskan, Niklas Wikegard, Kampanj, Derby, Tele2 arena, Stockholmsderby, AIK, Derbyfest, Stockholm

  Niklas Wikegård stödjer Nyheter24:s kampanj "Derbyfest – ja, tack!".

 • Stockholmsderby, AIK, Allsvenskan, Tele2 arena, Derbyfest, Kampanj, Djurgarden, Stockholm, Niklas Wikegard, Derby

  Häng med du också – och dela den här bilden i sociala medier.

 • Allsvenskan, Derbyfest, Derby, AIK, Stockholm, Stockholmsderby, Niklas Wikegard, Djurgarden, Tele2 arena, Kampanj

  Niklas Wikegård.

 • Djurgarden, Tele2 arena, Allsvenskan, Stockholm, Derbyfest, Kampanj, Stockholmsderby, Derby, AIK, Niklas Wikegard

  Niklas Wikegård är en välkänd hockeyexpert.

0

Niklas Wikegård inför derbyt: "Man har helt missförstått det"4 bilder
 
 • Media, Örebro, Gefle, AIK, Säsongen, Nabil Bahoui

  Nabil Bahoui spelade fram till AIK:s 1–0-mål mot Örebro.

 • AIK, Media, Nabil Bahoui, Örebro, Gefle, Säsongen

  I början av året var han med svenska landslaget på vinterturnén.

 • Media, Nabil Bahoui, Örebro, AIK, Säsongen, Gefle

  Eero Markkanen gjorde AIK:s ledningsmål.

 • Gefle, AIK, Nabil Bahoui, Säsongen, Media, Örebro

  Örebro kvitterade genom Shpetim Hasani.

0

AIK-stjärnan om sin frispråkighet: "Jag är inte så skolad"

Nabil Bahoui har haft en tuff inledning på säsongen. För Nyheter24 berättar han om en försäsong kantad av sjukdomar – och varför han låter en vän vara hans presskontakt.
– Han gör det enklare för mig, säger han till Nyheter24.

4 bilder
 
 • Derby, Allsvenskan, Tele2 arena, Djurgarden, Tommy Jacobson, AIK, Derbyfest, Stockholm, Stockholmsderby

  Tommy Jacobson ställer sig bakom kampanjen.

 • Stockholm, Djurgarden, Allsvenskan, Derbyfest, Tommy Jacobson, Derby, Tele2 arena, AIK, Stockholmsderby

  Häng med du också – och dela den här bilden i sociala medier.

 • Djurgarden, Derbyfest, Stockholmsderby, Derby, AIK, Allsvenskan, Tele2 arena, Stockholm, Tommy Jacobson

  Tommy Jacobson.

 • Stockholmsderby, Tele2 arena, Derbyfest, Djurgarden, Tommy Jacobson, Allsvenskan, AIK, Derby, Stockholm

  Han har tidigare varit ordförande för Djurgården Fotboll.

1

Djurgårdens förre ordförande: "Vi måste ta tillbaka fotbollen från de mörka krafterna"


3 bilder
 
 • Championship, Chris Hall, Troja, Sheffield Wednesday, Trädgårdsdamm, Fotboll

  18 år i en trädgårdsdamm gjorde sitt för Chris Halls gamla Sheffield Wednesday-tröja.

 • Chris Hall, Troja, Championship, Trädgårdsdamm, Fotboll, Sheffield Wednesday

  Något möglig.

 • Fotboll, Championship, Troja, Trädgårdsdamm, Chris Hall, Sheffield Wednesday

  Den blev inte så mycket bättre efter en tvätt heller.

10

Tappade bort sin tröja för 18 år sedan – hittade den i trädgårdsdammen
4 bilder
 
 • Derby, Djurgarden, Stockholmsderby, Allsvenskan, Ola Wenström, Stockholm, Kampanj, AIK, Derbyfest, Tele2 arena

  Ola Wenström är med i Nyheter24:s kampanj.

 • Kampanj, Ola Wenström, Tele2 arena, AIK, Derby, Stockholm, Allsvenskan, Djurgarden, Derbyfest, Stockholmsderby

  Ola Wenström.

 • AIK, Ola Wenström, Stockholm, Allsvenskan, Tele2 arena, Djurgarden, Derbyfest, Kampanj, Stockholmsderby, Derby

  Häng med du också – och dela den här bilden i sociala medier.

 • Stockholm, Derby, Tele2 arena, Ola Wenström, Derbyfest, Allsvenskan, Stockholmsderby, Djurgarden, Kampanj, AIK

  I kommande derby är Djurgården hemmalag.

15

Ola Wenström : "En sund rivalitet är inte detsamma som hat"

Fler och fler väljer att stödja Nyheter24:s kampanj "Derbyfest – ja, tack!". Programledaren Ola Wenström påpekar att han vill ha kvar hettan i derbyn, men att man inte måste hata motståndaren för att kunna älska sitt eget lag.

4 bilder
 
 • Powerade, Amputerad, Fotbolls-VM, Nico Calabria, Fotboll, Ett ben, kryckor, reklamfilm

  Nico Calabria spelar fotboll trots att han bara har ett ben.

 • kryckor, Powerade, reklamfilm, Amputerad, Fotboll, Fotbolls-VM, Ett ben, Nico Calabria

  Han spelade fotboll redan som barn. Här med benprotes.

 • reklamfilm, Ett ben, Amputerad, Powerade, kryckor, Fotbolls-VM, Fotboll, Nico Calabria

  I filmen får man se hur han växer upp.

 • Amputerad, Fotbolls-VM, kryckor, Ett ben, Fotboll, Nico Calabria, Powerade, reklamfilm

  Powerade har gjort en reklamfilm om honom inför VM.

0

Här visar den enbete fotbollsspelaren Nico att allt är möjligt

Trots att han föddes med ett ben spelar Nico Calabria fotboll. Nu har Powerade gjort en reklamfilm om hans unika liv.


4 bilder
 
 • Tomas Antonelius, Derby, Kampanj, Derbyfest, Djurgarden, AIK, Allsvenskan, Stockholm, Stockholmsderby, Tele2 arena

  Tomas Antonelius stödjer "Derbyfest – ja, tack!".

 • AIK, Stockholmsderby, Derby, Tomas Antonelius, Tele2 arena, Allsvenskan, Kampanj, Djurgarden, Stockholm, Derbyfest

  Häng med du också – och dela den här bilden i sociala medier.

 • Tele2 arena, Kampanj, Tomas Antonelius, Derbyfest, Stockholmsderby, AIK, Djurgarden, Stockholm, Derby, Allsvenskan

  Han hette tidigare Tomas Gustafsson.

 • Tomas Antonelius, Derby, Kampanj, AIK, Djurgarden, Tele2 arena, Stockholm, Allsvenskan, Derbyfest, Stockholmsderby

  Tomas Antonelius tillsammans med Zlatan Ibrahimovic, Fredrik Ljungberg och Lars Lagerbäck.

0

Förre AIK-stjärnan ställer sig bakom #derbyfest